O Ozzkaynakaan1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Başlata basıyorum biraz bekliyor ve tekrar başlat yeri geliyor.
aa03aa Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 46 15 Kasım 2023 #2 Ozzkaynakaan1 dedi: Başlata basıyorum biraz bekliyor ve tekrar başlat yeri geliyor. Genişletmek için tıkla... Ona benzer sorun bana da olmuştu bende Drive'ı silince düzeldi ama PC bozulmuştu ondan sonra format atmıştım. Artı 0 Eksi
Ozzkaynakaan1 dedi: Başlata basıyorum biraz bekliyor ve tekrar başlat yeri geliyor. Genişletmek için tıkla... Ona benzer sorun bana da olmuştu bende Drive'ı silince düzeldi ama PC bozulmuştu ondan sonra format atmıştım.
KS KS O Ozzkaynakaan1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 aa03aa dedi: Ona benzer sorun bana da olmuştu bende Drive'ı silince düzeldi ama PC bozulmuştu ondan sonra format atmıştım. Genişletmek için tıkla... hangi drive Artı 0 Eksi
aa03aa dedi: Ona benzer sorun bana da olmuştu bende Drive'ı silince düzeldi ama PC bozulmuştu ondan sonra format atmıştım. Genişletmek için tıkla... hangi drive
aa03aa Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 46 15 Kasım 2023 #4 Ozzkaynakaan1 dedi: Hangi Drive. Genişletmek için tıkla... OneDrive ama deneme masaüstünde klasör oluştururken bile yönetici izni istiyordu. Artı 0 Eksi
Ozzkaynakaan1 dedi: Hangi Drive. Genişletmek için tıkla... OneDrive ama deneme masaüstünde klasör oluştururken bile yönetici izni istiyordu.