Animator Gas Mask Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 532 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Moscow Metro Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #1 Rocket League için verilen kuponu 18.00'a kadar alabiliyoruz, bende Rocket League'i kütüphaneme ekledim ama kupon gelmedi. Ne yapmalıyım? Kuponlar kısmında sadece Mega indirim kuponu var. Oyunu indirmeden de alabiliyoruz diye hatırlıyorum.
Rocket League için verilen kuponu 18.00'a kadar alabiliyoruz, bende Rocket League'i kütüphaneme ekledim ama kupon gelmedi. Ne yapmalıyım? Kuponlar kısmında sadece Mega indirim kuponu var. Oyunu indirmeden de alabiliyoruz diye hatırlıyorum.
Red Hawk Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 Kupon o zaten. Başka bir şey gelmesi gerekmiyor diye biliyorum.
orkunyilmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.186 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer rhodes / flat iron lake kenarında 23 Ekim 2020 #3 O kampanyanın süresi geçmedi mi?
Animator Gas Mask Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 532 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Moscow Metro Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #4 orkunyilmaz dedi: O kampanyanın süresi geçmedi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bugün 18.00 da bitiyor. Red Hawk dedi: Kupon o zaten. Başka bir şey gelmesi gerekmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır farklı bir kupon olması lazım. Benim kuponum eski Mega indirimlerinden kalan.
orkunyilmaz dedi: O kampanyanın süresi geçmedi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bugün 18.00 da bitiyor. Red Hawk dedi: Kupon o zaten. Başka bir şey gelmesi gerekmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır farklı bir kupon olması lazım. Benim kuponum eski Mega indirimlerinden kalan.
madlyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.326 Çözümler 9 23 Ekim 2020 #5 Mega kupon olarak geçmiyor arkadaşlar. Verdiği kupon şu: Sürprizbozan: Epic Kupon
Animator Gas Mask Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 532 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Moscow Metro Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #6 Epic Games destekten şöyle bir e-posta geldi. Çözmeye çalışıyorlarmış. Kuponum verildi. Eğer bir sıkıntı olursa desteğe mesaj atmanız yeterli. Far Cry. 3 Ile de aynı sorun olmuştu destek çözdü. Konu kapanabilir. Sürprizbozan: Kupon Son düzenleme: 23 Ekim 2020
Epic Games destekten şöyle bir e-posta geldi. Çözmeye çalışıyorlarmış. Kuponum verildi. Eğer bir sıkıntı olursa desteğe mesaj atmanız yeterli. Far Cry. 3 Ile de aynı sorun olmuştu destek çözdü. Konu kapanabilir. Sürprizbozan: Kupon