Y YasinYildizC6 Femtopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Merhaba Epic Games hesabıma bağlı Rockstar hesabımın e-posta adresine erişimim yok. ne yapmalıyım hesap ile bağlantısını kaldırabilir miyim kaldırdıktan sonra yeni bir hesap bağlayıp GTA 5 yükleyebilir miyim satın almadan? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
Merhaba Epic Games hesabıma bağlı Rockstar hesabımın e-posta adresine erişimim yok. ne yapmalıyım hesap ile bağlantısını kaldırabilir miyim kaldırdıktan sonra yeni bir hesap bağlayıp GTA 5 yükleyebilir miyim satın almadan?
SonJedı Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 363 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - 3060 12Gb - Ddr5 3200 mHz - 180 Hz Asus VG279Q3A 27inc. Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #2 Bildiğim kadarı ile 2 türlü de E-Posta adresi isteyecektir, E postayı bulmaya çalış.
Y YasinYildizC6 Femtopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #3 SonJedı dedi: Bildiğim kadarı ile 2 türlü de E-Posta adresi isteyecektir, E postayı bulmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam sağ olun bilgileri yanlış bilmeme rağmen hesabı bana geri verdi Rockstar bayağı kötü koruması var
SonJedı dedi: Bildiğim kadarı ile 2 türlü de E-Posta adresi isteyecektir, E postayı bulmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam sağ olun bilgileri yanlış bilmeme rağmen hesabı bana geri verdi Rockstar bayağı kötü koruması var