Çatlı Reis
Hectopat
Daha fazla
Hogwarts yerine God of War veya The Last of Us alabilirsin.
Güzel sepet alınır bence.Bütçem bu şekil aklıma başka oyun gelmedi çoğu oyuna sahip olduğum için ama tavsiyelere açığım. Özellikle Hogwarts alıp almama konusunda kararsızım yerine muadili fiyatta Triple A oyun önerebilirseniz sevinirim.
Güzel sepet alınır bence.
Yanlış hatırlamıyorsam Epic Games'e Bannerlord için olan bazı güncellemeler gelmiyordu. Daha sonrasında 1-2 güncellemelik yenilikleri tek güncellemede getiriyorlardı. Steam'de bütün güncellemeler geliyordu.
Hocam sizce Game Pass olmasına rağmen almak mantıklı mıdır?
Hocam Bannerlord Steam'den alınmalı falan diyorlar neden acaba? Ayrıca her ay Game Pass aboneliği yeniliyorum ona rağmen alınır mı? Bannerlord?
Hocam 80 saat oynadım daha sonrasında yavaş yavaş sıkmaya başladı beni Warband'de uzun saatleriniz varsa indirimde güzelse değerlendirilebilir. Belki modlarsanız daha uzun oyun sürelerine çıkabilirsiniz.
Her ay yeniliyorsanız gerek yok ama mod kuracaksanız Xbox'ta sıkıntılıydı diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.