Epic Games sepeti nasıl?

Cebessdd

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sizce sepetim nasıl?
Assassin's Creed Valhalla (150 TL)
Ready or Not (419 TL)
This War of Mine(3, 10 TL)
Far Cry 4 (112 TL)
Blasphemous (12 TL)
Far Cry 3 (100 TL)
Hitman suikast dünyası (167 TL)
Marvel Spider-Man Remastered (440 TL)
Last of Us part 1 (550 TL)
Nioh: Complete Edition (79 TL)
Baldur's Gate: Deluxe Edition (9, 80 TL)
Baldur's Gate 2: Enhanced Edition (6, 60TL)
Belki Assassin's Creed 2 ve Alan Wake 2 de olabilir başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Ready or Not fiyatını hak etmiyor bence. Eğer oynamadıysan UNCHARTED, God of War 1-2 ve RDR 2 eklemeni öneririm hocam. Hayırlı olsun güle güle oynarsın inşallah.

Aga liste iyi de net oynayacağım diyorsan al boş yere paranı çarçur etme ben çok oynarım diye aldım 400e yakın oyun var sadece LoL oynuyorum yani.

RDR 2 ve Last Of Us P2 eklenince daduuundan yinmez.

Aga liste iyi de net oynayacağım diyorsan al boş yere paranı çarçur etme ben çok oynarım diye aldım 400e yakın oyun var sadece LoL oynuyorum yani.
eklenebilecekler gow uncharted rdr 2 the witcher neleri çıkabilirim dersende ready or not, dar cry 3 ve 4(illa alcam diyosan sadece 4)

eklenebilecekler gow uncharted rdr 2 the witcher neleri çıkabilirim dersende ready or not, dar cry 3 ve 4(illa alcam diyosan sadece 4)
Kanka Ready or Not gayet güzel oyun param olsa alırım, agalarla sarar. Grafiği, atmosferi tek kelimeyle efsane.

Kanka Ready or Not gayet güzel oyun param olsa alırım, agalarla sarar. Grafiği, atmosferi tek kelimeyle efsane.

Kanka 350 lira ona verceğine Uncharted alsın 2 oyun 300 lira Türkçe dublaj harika macera aksiyon oyunu yani.

Ready or Not'u en son oynadığımda optimizasyonu çok kötüydü ve oyuna son zamanlarda sansür geldi o yüzden o bir soru işareti bence. Geri kalanlar iyi şimdiden hayırlı olsun.

Kerim neye güldün bro adamı uyardım oynayacağına emin değilse almaması için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…