Epic Games sepeti nasıl?

Schwagos

Hectopat
Arkadaşlar böyle bir sepet hazırladım sizce nasıl? Değiştir dediğiniz bir oyun var mı? Veya şunu çıkar bu oyunu ekle dediğiniz var mı?

1767275252564.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar böyle bir sepet hazırladım sizce nasıl? Değiştir dediğiniz bir oyun var mı? Veya şunu çıkar bu oyunu ekle dediğiniz var mı?

Eki Görüntüle 2632468

Sevdiğin oyunlarsa bunlar ve oynarım diyorsan hepsi kalsın yok şunu oynamam diyorsan çıkar ama bu fiyata çok güzel Outlast oynamadıysan ekleyebilirsin 8 TL olması lazım benim Steam sepetimde de 20 oyun 2000 TL şu an.

Oyunlar güzel gibi ama sizin zevkinize bağlı. Witcher 3 100 küsür lira galiba bence bütçe de varsa onu ekleyin eğer oynamadıysanız. Valhalla açık dünya galiba çok uzun süre oynayanlar olmuş ama bilemem yine de. Mafia oyunları da indirimde eğer yoksa bakabilirsiniz.

Oyunlar güzel gibi ama sizin zevkinize bağlı. Witcher 3 100 küsur lira galiba bence bütçe de varsa onu ekleyin eğer oynamadıysanız. Valhalla açık dünya galiba çok uzun süre oynayanlar olmuş ama bilemem yine de. Mafia oyunları da indirimde eğer yoksa bakabilirsiniz.

Witcher 3 oynadım beğenmedim hocam Mafia serisini de bitirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı