Laptop kaldırmaz.Güzel oyunlar hocam güle güle oynayın, bir de ileride Alan Wake 2 almayı düşünyorsanız yanında Alan Wake Remastered veriliyor. Varsa böyle durum Alan Wake çıkartabilirsiniz.
Hocam road 96 pek hoşuma gitmedi. Sizce sarar mı?
The Walking Dead: The Definitive Serisi | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
The Walking Dead: The Definitive Serisi oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com 
Telltale Batman Shadows Sürümü | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Telltale Batman Shadows Sürümü oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com 
Kaldirirsa:
Back 4 Blood: Standard Sürüm | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Back 4 Blood: Standard Sürüm oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com 
Back 4 blood ve batman shadow ekledim. Saolun hocam
The Walking Dead: The Definitive Serisi | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
The Walking Dead: The Definitive Serisi oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com 
Telltale Batman Shadows Sürümü | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Telltale Batman Shadows Sürümü oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com 
Kaldirirsa:
Back 4 Blood: Standard Sürüm | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Back 4 Blood: Standard Sürüm oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com 
Road 96 pek hoşuma gitmedi hocam.Güzel oyunlar hocam güle güle oynayın, bir de ileride Alan Wake 2 almayı düşünyorsanız yanında Alan Wake Remastered veriliyor. Varsa böyle durum Alan Wake çıkartabilirsiniz.
Road 96 eklenebilir bir de hocam. Assassin's Creed Unity de ekleyin bence.
Assassin Creed türkçe desteklemiyor.Güzel oyunlar hocam güle güle oynayın, bir de ileride Alan Wake 2 almayı düşünyorsanız yanında Alan Wake Remastered veriliyor. Varsa böyle durum Alan Wake çıkartabilirsiniz.
Road 96 eklenebilir bir de hocam. Assassin's Creed Unity de ekleyin bence.
Laptop kaldırmaz.
Hocam road 96 pek hoşuma gitmedi. Sizce sarar mı?
Back 4 blood ve batman shadow ekledim. Saolun hocam
Road 96 pek hoşuma gitmedi hocam.
Assassin Creed türkçe desteklemiyor.
TWD Definitive oynadım hocam.Road 96 alin. Road 96 Mile 0 pek iyi olmasa da Road 96 iyidir. Ben alin derim.
TWD Definitive de oneririm.
TWD Definitive oynadım hocam.