omerrtyygh Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Listem bu şekilde şimdi alayım mı? Yoksa 10 Ocak'a kadar bekleyeyim mi? Dosya Ekleri Screenshot_20231230_222648_Chrome.jpg 76 KB · Görüntüleme: 119
Hepinize merhaba arkadaşlar. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Listem bu şekilde şimdi alayım mı? Yoksa 10 Ocak'a kadar bekleyeyim mi?
A AGONY01 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 434 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #2 Metro 2033 ile last light ıda alın.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.387 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 Evet, almalısın. Harika sepet olmuş.
omerrtyygh Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #4 AGONY01 dedi: Metro 2033 ile last light ıda alın. Genişletmek için tıkla... Onları zaten steamden aldım ve seriyi 4 kere bitirmisimdir en sevdiğim seri.
AGONY01 dedi: Metro 2033 ile last light ıda alın. Genişletmek için tıkla... Onları zaten steamden aldım ve seriyi 4 kere bitirmisimdir en sevdiğim seri.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.375 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #5 omerrtyygh dedi: Hepinize merhaba arkadaşlar. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Listem bu şekilde şimdi alayım mı? Yoksa 10 Ocak'a kadar bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Oynamak istediğiniz oyunlarsa eğer alın, neden 10 Ocak'ı bekleyeceksiniz fiyatları değişmeyecek ki.
omerrtyygh dedi: Hepinize merhaba arkadaşlar. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Listem bu şekilde şimdi alayım mı? Yoksa 10 Ocak'a kadar bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Oynamak istediğiniz oyunlarsa eğer alın, neden 10 Ocak'ı bekleyeceksiniz fiyatları değişmeyecek ki.
omerrtyygh Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #6 chaturanga dedi: Oynamak istediğiniz oyunlarsa eğer alın, neden 10 Ocak'ı bekleyeceksiniz fiyatları değişmeyecek ki. Genişletmek için tıkla... Belki bedavaya verebilir.
chaturanga dedi: Oynamak istediğiniz oyunlarsa eğer alın, neden 10 Ocak'ı bekleyeceksiniz fiyatları değişmeyecek ki. Genişletmek için tıkla... Belki bedavaya verebilir.
W WWxSunSet Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 695 30 Aralık 2023 #7 omerrtyygh dedi: Hepinize merhaba arkadaşlar. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Listem bu şekilde şimdi alayım mı? Yoksa 10 Ocak'a kadar bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 de ekle bence.
omerrtyygh dedi: Hepinize merhaba arkadaşlar. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Listem bu şekilde şimdi alayım mı? Yoksa 10 Ocak'a kadar bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 de ekle bence.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.375 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #8 omerrtyygh dedi: Belki bedavaya verebilir. Genişletmek için tıkla... Bedavaya verirse paranızı iade ediyor zaten.
omerrtyygh dedi: Belki bedavaya verebilir. Genişletmek için tıkla... Bedavaya verirse paranızı iade ediyor zaten.
omerrtyygh Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #9 WWxSunSet dedi: Cyberpunk 2077 de ekle bence. Genişletmek için tıkla... Evet eklenebilir sanırım %50 indirimde ve oyunu duzelttiler mi hala bug var diyorlar chaturanga dedi: Bedavaya verirse paranızı iade ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum teşekkür ederim
WWxSunSet dedi: Cyberpunk 2077 de ekle bence. Genişletmek için tıkla... Evet eklenebilir sanırım %50 indirimde ve oyunu duzelttiler mi hala bug var diyorlar chaturanga dedi: Bedavaya verirse paranızı iade ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum teşekkür ederim
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.204 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #10 Kesinlikle al ve bir şey demek istiyorum bu sepetindeki ürünler bedavaya Epic dağıtırmı. chaturanga dedi: Bedavaya verirse paranızı iade ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... WWxSunSet dedi: Cyberpunk 2077 de ekle bence. Genişletmek için tıkla... WWxSunSet dedi: Cyberpunk 2077 de ekle bence. Genişletmek için tıkla...
Kesinlikle al ve bir şey demek istiyorum bu sepetindeki ürünler bedavaya Epic dağıtırmı. chaturanga dedi: Bedavaya verirse paranızı iade ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... WWxSunSet dedi: Cyberpunk 2077 de ekle bence. Genişletmek için tıkla... WWxSunSet dedi: Cyberpunk 2077 de ekle bence. Genişletmek için tıkla...