qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 17 Mart 2021 #1 Epic Games'te şifre ve e posta değiştirmeyi nasıl engelleyebilirim? Bir de offline mod nasıl açabilirim?
Epic Games'te şifre ve e posta değiştirmeyi nasıl engelleyebilirim? Bir de offline mod nasıl açabilirim?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #2 Epic Games'de engelleme gibi bir sistem yok. Hiçbir yerde yok.
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 17 Mart 2021 #3 İki aşamalı kimlik doğrulamasını yapman lazım.
qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 17 Mart 2021 #4 Rivadex dedi: Epic Games'de engelleme gibi bir sistem yok. Hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... İnternette hesap bilgileri değişmez diye hesap satanlar nasıl yapıyor. senkes27 dedi: İki aşamalı kimlik doğrulamasını yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine değiştiriliyor.
Rivadex dedi: Epic Games'de engelleme gibi bir sistem yok. Hiçbir yerde yok. Genişletmek için tıkla... İnternette hesap bilgileri değişmez diye hesap satanlar nasıl yapıyor. senkes27 dedi: İki aşamalı kimlik doğrulamasını yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine değiştiriliyor.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #5 qiro dedi: İnternette hesap bilgileri değişmez diye hesap satanlar nasıl yapıyor. Yaptım yine değiştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Mail'i değiştirmek için kayıtlı olan mail'e mesaj gönderiyorlar ancak öyle değiştirebiliyorsun. Şifre de öyle bir şey yok ama.
qiro dedi: İnternette hesap bilgileri değişmez diye hesap satanlar nasıl yapıyor. Yaptım yine değiştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Mail'i değiştirmek için kayıtlı olan mail'e mesaj gönderiyorlar ancak öyle değiştirebiliyorsun. Şifre de öyle bir şey yok ama.
qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 17 Mart 2021 #6 Rivadex dedi: Mail'i değiştirmek için kayıtlı olan Mail'e mesaj gönderiyorlar ancak öyle değiştirebiliyorsun. Şifre de öyle bir şey yok ama. Genişletmek için tıkla... Şifre değişmesini hiçbir şekilde engelleyemiyor muyuz?
Rivadex dedi: Mail'i değiştirmek için kayıtlı olan Mail'e mesaj gönderiyorlar ancak öyle değiştirebiliyorsun. Şifre de öyle bir şey yok ama. Genişletmek için tıkla... Şifre değişmesini hiçbir şekilde engelleyemiyor muyuz?
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 17 Mart 2021 #7 qiro dedi: Şifre değişmesini hiçbir şekilde engelleyemiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hesabını telefona bağlarsan kimse değiştiremez şifreni.
qiro dedi: Şifre değişmesini hiçbir şekilde engelleyemiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hesabını telefona bağlarsan kimse değiştiremez şifreni.
qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 17 Mart 2021 #8 senkes27 dedi: Hesabını telefona bağlarsan kimse değiştiremez şifreni. Genişletmek için tıkla... Bağlı zaten. Ama yine değişiyor. Benim istediğim hesaba girmeleri değil. Hesaba girip şifreyi değiştirememelirini istiyor.
senkes27 dedi: Hesabını telefona bağlarsan kimse değiştiremez şifreni. Genişletmek için tıkla... Bağlı zaten. Ama yine değişiyor. Benim istediğim hesaba girmeleri değil. Hesaba girip şifreyi değiştirememelirini istiyor.
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 17 Mart 2021 #9 qiro dedi: Bağlı zaten. Ama yine değişiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor ki? Şifreyi değiştirmeleri için telefona gelen onay kodu lazım.
qiro dedi: Bağlı zaten. Ama yine değişiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor ki? Şifreyi değiştirmeleri için telefona gelen onay kodu lazım.
qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 17 Mart 2021 #10 senkes27 dedi: Nasıl oluyor ki? Şifreyi değiştirmeleri için telefona gelen onay kodu lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece giriş yaparken geliyor onay kodu. Rahatça şifre değişiyor giriş yaptıktan sonra.
senkes27 dedi: Nasıl oluyor ki? Şifreyi değiştirmeleri için telefona gelen onay kodu lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece giriş yaparken geliyor onay kodu. Rahatça şifre değişiyor giriş yaptıktan sonra.