Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 14 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Ben yeni sistem almıştım Epic Games'e tıkladım zaman giriş seçenekleri çıkıyor fakat Epic Games ile giriş yapa tıkladıktan yaklaşık 5 sn sonra siyah ekran oluyor ve düzelmiyor oyunlarım orada YouTube'da birçok video izledim çözüm bulamadım.
Merhaba. Ben yeni sistem almıştım Epic Games'e tıkladım zaman giriş seçenekleri çıkıyor fakat Epic Games ile giriş yapa tıkladıktan yaklaşık 5 sn sonra siyah ekran oluyor ve düzelmiyor oyunlarım orada YouTube'da birçok video izledim çözüm bulamadım.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 14 Ağustos 2022 #2 Hocam diğer seçenekler normal ise onları deneyin ya da silip tekrar yükleyin Artı 0 Eksi
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 Yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 14 Ağustos 2022 #4 Freezyf dedi: Hocam diğer seçenekler normal ise onları deneyin ya da silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Kaç kez denedim. UruxUs dedi: Yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Freezyf dedi: Hocam diğer seçenekler normal ise onları deneyin ya da silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Kaç kez denedim. UruxUs dedi: Yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim işe yaramadı.