recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 3 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar, en son Tomb Raider aldım. Bir süre sonra hesabıma girmeyi denediğimde bu hatayı aldım. Neden olabilir?
Arkadaşlar, en son Tomb Raider aldım. Bir süre sonra hesabıma girmeyi denediğimde bu hatayı aldım. Neden olabilir?
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 645 Makaleler 2 Çözümler 13 3 Ocak 2022 #2 Muhtemelen hesabınız askıya alındı hocam. Epic Games sitesine gidin ve destek kaydı oluşturun. Artı 0 Eksi
xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2022 #3 Yoğunluktan dolayı olabilir, GTA 5 ücretsizken çok kez yaşayanlar var. Destek ekibine bildirebilirsin. Artı 0 Eksi
Yoğunluktan dolayı olabilir, GTA 5 ücretsizken çok kez yaşayanlar var. Destek ekibine bildirebilirsin.
KS KS recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 3 Ocak 2022 #4 xeyro65 dedi: Yoğunluktan dolayı olabilir, GTA 5 ücretsizken çok kez yaşayanlar var. Destek ekibine bildirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilet gönderdim ne zaman cevap verirler bilemiyorum hesap kapatıldığında e-posta falan hiçbir şey gelmedi. Artı 0 Eksi
xeyro65 dedi: Yoğunluktan dolayı olabilir, GTA 5 ücretsizken çok kez yaşayanlar var. Destek ekibine bildirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilet gönderdim ne zaman cevap verirler bilemiyorum hesap kapatıldığında e-posta falan hiçbir şey gelmedi.
xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2022 #5 recoist dedi: Bilet gönderdim ne zaman cevap verirler bilemiyorum hesap kapatıldığında e-posta falan hiçbir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... En fazla 2 3 gün içinde geri dönüş yaparlar. Hesabın bir telefon ve bir e posta hesabına kayıtlıysa sorun çıkmaz. Artı 0 Eksi
recoist dedi: Bilet gönderdim ne zaman cevap verirler bilemiyorum hesap kapatıldığında e-posta falan hiçbir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... En fazla 2 3 gün içinde geri dönüş yaparlar. Hesabın bir telefon ve bir e posta hesabına kayıtlıysa sorun çıkmaz.
KS KS recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 3 Ocak 2022 #6 xeyro65 dedi: En fazla 2 3 gün içinde geri dönüş yaparlar. Hesabın bir telefon ve bir e posta hesabına kayıtlıysa sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı satım alım kodlarına kadar var. Artı 0 Eksi
xeyro65 dedi: En fazla 2 3 gün içinde geri dönüş yaparlar. Hesabın bir telefon ve bir e posta hesabına kayıtlıysa sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı satım alım kodlarına kadar var.