B batu098 Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Epic Games hesabımı Steam ile açmıştım. Şimdi Steam ile bağlanamıyorum. Anlık bir sorun mu var yoksa o kadar oyun çöp mü oldu? Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2021.04.06 - 15.36.33.88.png 89,2 KB · Görüntüleme: 63
Epic Games hesabımı Steam ile açmıştım. Şimdi Steam ile bağlanamıyorum. Anlık bir sorun mu var yoksa o kadar oyun çöp mü oldu?
Apo_Mapo Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 6 Yer Bilmesen Daha İyi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Yapımcısı, Animatör, Dijital Artist Ve Daha Neler Neler. 6 Nisan 2021 #2 Bunun Bir Çözümü Oldğunu Sanmıyorum. Steam'da Kulandığın E-Posta Ve Şifre İle Oturum Açmayı Dene.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 EPİC Games'in böyle bir şey yapacağını pek sanmıyorum. Aynı e posta ile girmeyi dene. Şu anlık bir sorun olabilir.
EPİC Games'in böyle bir şey yapacağını pek sanmıyorum. Aynı e posta ile girmeyi dene. Şu anlık bir sorun olabilir.
hacimantvv Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #4 batu098 dedi: Epic Games hesabımı Steam ile açmıştım. Şimdi Steam ile bağlanamıyorum. Anlık bir sorun mu var yoksa o kadar oyun çöp mü oldu? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hatayı veriyor. Çökmüş galiba
batu098 dedi: Epic Games hesabımı Steam ile açmıştım. Şimdi Steam ile bağlanamıyorum. Anlık bir sorun mu var yoksa o kadar oyun çöp mü oldu? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hatayı veriyor. Çökmüş galiba
Apo_Mapo Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 6 Yer Bilmesen Daha İyi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Yapımcısı, Animatör, Dijital Artist Ve Daha Neler Neler. 6 Nisan 2021 #5 hacimantvv dedi: Bende de aynı hatayı veriyor. Çökmüş galiba. Genişletmek için tıkla... Sende bunu deneyebilirsin belki işe yarar. Apo_Mapo dedi: Bunun bir çözümü oldğunu sanmıyorum. Steam'da kulandığın e-posta ve şifre ile oturum açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark etim Epic Games'de sıkıntı var. Bununla ilgili Technopat'da birçok başlık var. Son düzenleme: 6 Nisan 2021
hacimantvv dedi: Bende de aynı hatayı veriyor. Çökmüş galiba. Genişletmek için tıkla... Sende bunu deneyebilirsin belki işe yarar. Apo_Mapo dedi: Bunun bir çözümü oldğunu sanmıyorum. Steam'da kulandığın e-posta ve şifre ile oturum açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark etim Epic Games'de sıkıntı var. Bununla ilgili Technopat'da birçok başlık var.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #6 Epic Games Launcher "talep gerçekleştirilemiyor lütfen daha sonra tekrar dene" hatası Şuan EPİC Games de sorun varmış. Düzelir birazdan, sabret.
Epic Games Launcher "talep gerçekleştirilemiyor lütfen daha sonra tekrar dene" hatası Şuan EPİC Games de sorun varmış. Düzelir birazdan, sabret.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 Tweet attılar sunucularda sıkıntı varmış.