Epic Games Store çöktü!

Bu kadar büyük bir şirketin bunu düşünebilecek çalışanları ve bütçesinin olduğunu düşünürsek, hayır.

ÖSYM'yi düşün yılda sadece 2 gün; KPSS ve YKS için bu kadar insanı karşılayacak bir sistem en sz 15 milyon dolar. Sadece 2 gün için devlet böyle bir yatırım yapmıyor ayrıca neden yapsınki boşa masraf. Aynı şey Epic Games içinde geçerli. Tamamen gereksiz masraf. Otur bekle biraz neyin eksilir?

İsterse milyon tane sunucusu olsun. Aynı anda gir bakayım aynı sunucuya ne oluyor.
Şu an siteye giriş yapmaya çalışan kişi sayısının 10 katı kadar Steam'in anlık oyuncu sayısı var. Bu adamlar bu oyunu bedava verebilecek paraya sahip demek ki. Uygulamasının arayüzünün ağır çalıştığını da hepimiz biliyoruz. Gerekli yatırım yapılsa bu tarz bir sorun yaşanmayacağını da biliyoruz, o yüzden tartışmaya devam etmenin anlamı yok.

Kankam sen ne anlatıyorsun. Steam, Epic, Ubisoft vs. bir anlık yoğunluk ile hepsi çöküyor bununla başa çıkmak zor. Launcher vs ağır çalıştığını konuşmuyorum ben. Serverlere bir anlık yoğunluk olunca hepsi ister Steam olsun ister başka bir site çöküyor zaten. Büyüklükle alakası yok bunun.

Çok normal GTA V’teki izdihamın aynısı hatta daha fazlası olabilir. Oyunu zar zor hesabıma ekleyebildim.

Dosya Ekleri

• A91E7ADD-1517-4E51-86FE-D974A6E6262F.jpeg
    73,7 KB · Görüntüleme: 47
Tartışma değil ki bu fikir alışverişi. Steam'de eğer o kadar anlık oyuncu varsa zaten sunucuları da ona göredir. Kâr-zarar endeksine göre de sunucuları arttırmak mantıklı ancak Epic o kadar anlık oyuncu sayısına sahip değil. Bunu da unutmamak gerekir. İyi oyunlar herkese..

Bir önceki indirimlerde Steam de çöktü diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…