S Sami Patlak Decapat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Epic Games SU-PQR1603 hatası alıyorum ben her şeyi denedim düzelmedi yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Recep Baltaş 10 Şubat 2021 Her şeyi denemediniz. Epic Games Launcher'a sağ tıklayın. Özellikler dedikten sonra Kısayol sekmesi altından Hedef kısmına gelin. Burada en son kısımda bir boşluk bıraktıktan sonra şu komutu girin: -SkipBuildPatchPrereq Tamam diyerek pencereyi kapatın. Epic Games Launcher artık SU-PQR1603 hatası vermeyecek.
Her şeyi denemediniz. Epic Games Launcher'a sağ tıklayın. Özellikler dedikten sonra Kısayol sekmesi altından Hedef kısmına gelin. Burada en son kısımda bir boşluk bıraktıktan sonra şu komutu girin: -SkipBuildPatchPrereq Tamam diyerek pencereyi kapatın. Epic Games Launcher artık SU-PQR1603 hatası vermeyecek.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Şubat 2021 #2 Her şeyi denemediniz. Epic Games Launcher'a sağ tıklayın. Özellikler dedikten sonra Kısayol sekmesi altından Hedef kısmına gelin. Burada en son kısımda bir boşluk bıraktıktan sonra şu komutu girin: -SkipBuildPatchPrereq Tamam diyerek pencereyi kapatın. Epic Games Launcher artık SU-PQR1603 hatası vermeyecek. Artı 0 Eksi Çözüm
Her şeyi denemediniz. Epic Games Launcher'a sağ tıklayın. Özellikler dedikten sonra Kısayol sekmesi altından Hedef kısmına gelin. Burada en son kısımda bir boşluk bıraktıktan sonra şu komutu girin: -SkipBuildPatchPrereq Tamam diyerek pencereyi kapatın. Epic Games Launcher artık SU-PQR1603 hatası vermeyecek.
KS KS S Sami Patlak Decapat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #3 Recep Baltaş dedi: Her şeyi denemediniz. Epic Games Launcher'a sağ tıklayın. Özellikler dedikten sonra kısayol sekmesi altından hedef kısmına gelin. Burada en son kısımda bir boşluk bıraktıktan sonra şu komutu girin: -SkipBuildPatchPrereq Tamam diyerek pencereyi kapatın. Epic Games Launcher artık SU-PQR1603 hatası vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Siteye kayıt olmadan önce birkaç defa bu hata yüzünden konu açılmış. Bu çözümü de denedim yine aynı hatayı veriyor. Bilgisayarıma format attıktan sonra bu hatayla karşılaşmaya başladım. Başka çözüm var mıdır? Recep Baltaş dedi: Her şeyi denemediniz. Epic Games Launcher'a sağ tıklayın. Özellikler dedikten sonra kısayol sekmesi altından hedef kısmına gelin. Burada en son kısımda bir boşluk bıraktıktan sonra şu komutu girin: -SkipBuildPatchPrereq Tamam diyerek pencereyi kapatın. Epic Games Launcher artık SU-PQR1603 hatası vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Dostum kopyalarken araya harf kaçtığı için olmuyormuş düzeldi sorun teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Her şeyi denemediniz. Epic Games Launcher'a sağ tıklayın. Özellikler dedikten sonra kısayol sekmesi altından hedef kısmına gelin. Burada en son kısımda bir boşluk bıraktıktan sonra şu komutu girin: -SkipBuildPatchPrereq Tamam diyerek pencereyi kapatın. Epic Games Launcher artık SU-PQR1603 hatası vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Siteye kayıt olmadan önce birkaç defa bu hata yüzünden konu açılmış. Bu çözümü de denedim yine aynı hatayı veriyor. Bilgisayarıma format attıktan sonra bu hatayla karşılaşmaya başladım. Başka çözüm var mıdır? Recep Baltaş dedi: Her şeyi denemediniz. Epic Games Launcher'a sağ tıklayın. Özellikler dedikten sonra kısayol sekmesi altından hedef kısmına gelin. Burada en son kısımda bir boşluk bıraktıktan sonra şu komutu girin: -SkipBuildPatchPrereq Tamam diyerek pencereyi kapatın. Epic Games Launcher artık SU-PQR1603 hatası vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Dostum kopyalarken araya harf kaçtığı için olmuyormuş düzeldi sorun teşekkür ederim.