Epic Games sunucuları çöktü

Fortnite'da yaptıkları etkinlik yüzünden sadece Fortnite'da anlık 11 milyondan fazla oyuncu vardı. Hâla daha 1 milyondan fazla oyuncu var. Steam'in gün içinde 31 milyon aktif kullanıcıya ulaşmasına rağmen çökmemesi ile kıyaslarsak kötü sayılır. Öte yandan adamların bu kadar fazla aktif bir insana hiç ulaşmadığını düşünürsek sunucularının hazır olmaması normal.

Bende A Plague Tale Innocence oynayacağım. Epic'e girmeye çalışıyorum giremiyorum. Meğer sistem çökmüş.
dead cells'e basıyorum basıyorum açılmıyor meğersem epic games çökmüş, biraz daha basiyim bari açılır belki.

FM 23 oynarken bir anda oyun içi editörü kullanamadım çıkış yaptım sonra giremedim ne zaman açılacak bu.

fortnite de big bang etkinligi var şu an o yuzden epic coktu fifaya giremiyorum ya

Burada da görebileceğiniz üzere çoğu hizmetleri servis dışı, umarım kısa süre içinde çözülür.
kanka epic gamese girdiğim zaman böyle bir hatayla karşılaşıyorum sende de aynı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…