Epic Games tarafından dolandırıldım

allp521

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda hesabın etkin değil diyor Epic Games'de GeForce NOW üzerinden oynuyorum oyunları ve oradan giriş işlemlerini yapıyorum kullanılabilen platformlar için, Epic Games üzerine mail gönderdim hatırladığım tüm bilgileri verdim fakat bana saçma bir şekilde hesabın gerçek sahibiyle iletişime geçebiliriz diyorlar. Hesabın sahibi benim diyorum tekrar bilgileri ayrıntısıyla gönderiyorum hatırladığı da tekrar gel diyor bunu çözmenin bir yolu var mı? Birçok satın alım yaptım belki binlerce lira harcadım ama yok yani delirtti bu adamlar beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap sizin mi peki kesin olarak? Çalındı mı daha önce? Yada satın mı aldınız hesabı? Kanıt olarak mailinize satın alım yaptığınızda gelen fişi atabilirsiniz sanırım.

Hesap sizin mi peki kesin olarak? Çalındı mı daha önce? Ya da satın mı aldınız hesabı? Kanıt olarak mailinize satın alım yaptığınızda gelen fişi atabilirsiniz sanırım.

Evet hesap bana ait sadece bir fatura atmaklada kalmadım daha önce her platform için ayrı e postalar kullanırdım bundan bir 6 ay önce falan tüm hesaplarını kişisel tek bir maile aktırdım bununda bilgisini verdim ve önceki e-posta adresimde olan faturaları da gönderdim onlara ama yine de bir çözüm sunamadılar giriş yaptığım tüm IP adreslerinden tutun uygulamada oyun içinde veya Launcher üzerinde tüm satın alımların faturalarını gönderdim en eskisinden en yenisine ama bir sonuç yok artık erişimim kapandı sanırım bir daha asla hesap oluşturmam Epic Games üzerinde dolandırıcılıktan farkı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı