MuST` Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 42 24 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar dün Epic Store'dan R6 aldım. Bugün indirdim oturumu VS. açtım oyuna girdim. Ama alttaki gibi indirme başlıyor eğer yapmazsam çevrimdışı olarak açılıyor. Ayrıca diskimde yer yok. İniyor ama hiç alan dolmuyor.
Arkadaşlar dün Epic Store'dan R6 aldım. Bugün indirdim oturumu VS. açtım oyuna girdim. Ama alttaki gibi indirme başlıyor eğer yapmazsam çevrimdışı olarak açılıyor. Ayrıca diskimde yer yok. İniyor ama hiç alan dolmuyor.
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #2 Benim bildiğim Epic Games'ten indirilen oyun çevrimdışını indiriyor. Burada indirdiği ise oyunun Online modunu indiriyor. Artı 0 Eksi
Benim bildiğim Epic Games'ten indirilen oyun çevrimdışını indiriyor. Burada indirdiği ise oyunun Online modunu indiriyor.
KS KS MuST` Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 42 24 Ekim 2021 #3 NiCOkings dedi: Benim bildiğim Epic Games'ten indirilen oyun çevrimdışını indiriyor. Burada indirdiği ise oyunun Online modunu indiriyor. Genişletmek için tıkla... Çok saçma 90 GB alan kapladı zaten.Ayrıca yer de kalmadı iniyor ama nereye iniyor. Artı 0 Eksi
NiCOkings dedi: Benim bildiğim Epic Games'ten indirilen oyun çevrimdışını indiriyor. Burada indirdiği ise oyunun Online modunu indiriyor. Genişletmek için tıkla... Çok saçma 90 GB alan kapladı zaten.Ayrıca yer de kalmadı iniyor ama nereye iniyor.
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #4 MuST` dedi: Çok saçma 90 GB alan kapladı zaten. Ayrıca yer de kalmadı iniyor ama nereye iniyor. Genişletmek için tıkla... Diskinden 90 GB yer aldı Epic'te 40 GB'sını indirdi buradada geri kalanını indiriyor. Ben böyle biliyorum. Artı 0 Eksi
MuST` dedi: Çok saçma 90 GB alan kapladı zaten. Ayrıca yer de kalmadı iniyor ama nereye iniyor. Genişletmek için tıkla... Diskinden 90 GB yer aldı Epic'te 40 GB'sını indirdi buradada geri kalanını indiriyor. Ben böyle biliyorum.
KS KS MuST` Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 42 24 Ekim 2021 #5 NiCOkings dedi: Diskinden 90 GB yer aldı Epic'te 40 GB'sını indirdi buradada geri kalanını indiriyor. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir dikkat etmedim dostum.Teşekkürler. Arkadaşlar diskteki boyutu 44 GB oldu. Son düzenleme: 24 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
NiCOkings dedi: Diskinden 90 GB yer aldı Epic'te 40 GB'sını indirdi buradada geri kalanını indiriyor. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir dikkat etmedim dostum.Teşekkürler. Arkadaşlar diskteki boyutu 44 GB oldu.