B Berat Taha B Yoctopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #41 408091 dedi: Bende böyle sanal kart oluşturup aldım adres bölümüne de kafanızdan atabilirsiniz kabul ediyor. Genişletmek için tıkla... Ben adresi sallıyorum ama yine de kabul etmiyor adresi. Gerçek mi gireyim?
408091 dedi: Bende böyle sanal kart oluşturup aldım adres bölümüne de kafanızdan atabilirsiniz kabul ediyor. Genişletmek için tıkla... Ben adresi sallıyorum ama yine de kabul etmiyor adresi. Gerçek mi gireyim?
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 11 Haziran 2021 #42 Berat Taha B dedi: Ben adresi sallıyorum ama yine de kabul etmiyor adresi. Gerçek mi gireyim? Genişletmek için tıkla... Girebilirsiniz sıkıntı olmaz.
Berat Taha B dedi: Ben adresi sallıyorum ama yine de kabul etmiyor adresi. Gerçek mi gireyim? Genişletmek için tıkla... Girebilirsiniz sıkıntı olmaz.
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #43 Arocyn dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Olmaz bir ara Discord Nitro dolandırıcılıkları artınca ininal kullanılıyordu ve Discord önlem amaçlı ininal Kart'ı yasaklamıştı.
Arocyn dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Olmaz bir ara Discord Nitro dolandırıcılıkları artınca ininal kullanılıyordu ve Discord önlem amaçlı ininal Kart'ı yasaklamıştı.