Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #1 Epic indirimin de EA FC24 aldım ama konsol ne yaptıysam çalışmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Görkem Umut 15 Aralık 2023 Efems dedi: Maalesef. Rampage. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir dener misin?
Efems dedi: Maalesef. Rampage. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir dener misin?
KS KS Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #11 Görkem Umut dedi: Ben de hatayı araştırıyordum. Tamamdır hocam. Haber verirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor olmuyor olmuyor çıldıracağım en sonunda ya Uygulamayı kurdum şimdi de oyun açılmıyor. Görkem Umut dedi: Ben de hatayı araştırıyordum. Tamamdır hocam. Haber verirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hallettim sağ olun. Ayrıca attığınız arkadaşa da abone olacağım kendisi epey yardımcı oldu özellikle sağ analog aşağı yukarı olayında. Son düzenleme: 15 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Ben de hatayı araştırıyordum. Tamamdır hocam. Haber verirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor olmuyor olmuyor çıldıracağım en sonunda ya Uygulamayı kurdum şimdi de oyun açılmıyor. Görkem Umut dedi: Ben de hatayı araştırıyordum. Tamamdır hocam. Haber verirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hallettim sağ olun. Ayrıca attığınız arkadaşa da abone olacağım kendisi epey yardımcı oldu özellikle sağ analog aşağı yukarı olayında.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.868 Çözümler 175 15 Aralık 2023 #12 Rica ederim. En azından başka bir şeye fayda dokundu. Artı 0 Eksi
KS KS Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #13 Görkem Umut dedi: Rica ederim. En azından başka bir şeye fayda dokundu. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef çözüm işaretleyemiyorum. Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Rica ederim. En azından başka bir şeye fayda dokundu. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef çözüm işaretleyemiyorum.