Epic Games üzerinden alınan oyun Uplay'e bağlanmıyor

Burak Erkol

Centipat
Yaklaşık 3 ay önce Epic games üzerinden The Crew 2 Gold Edition satın aldım. Fakat erişim sağlayamıyorum. Epic Games oturumunun açılması gereklidir diyor. Basıyorum ve beni tarayıcıda onaylamam için bir sayfaya atıyor. Devam et dediğimde ise bu Epic hesabı başka bir Uplay hesabı ile bağlıdır uyarısı alıyorum. Ne yapsam da bir türlü oyuna erişim sağlayamadım. 3 aydır oyuna erişemiyorum. Yardımlarınızı beklerim.
Ekran Alıntısı.PNG

Yaklaşık 3 ay önce Epic games üzerinden The Crew 2 Gold Edition satın aldım. Fakat erişim sağlayamıyorum. Epic Games oturumunun açılması gereklidir diyor. Basıyorum ve beni tarayıcıda onaylamam için bir sayfaya atıyor. Devam et dediğimde ise bu Epic hesabı başka bir Uplay hesabı ile bağlıdır uyarısı alıyorum. Ne yapsam da bir türlü oyuna erişim sağlayamadım. 3 aydır oyuna erişemiyorum. Yardımlarınızı beklerim.
Ekran Alıntısı.PNG
"DeepWebXTR" Adlı hesap ile giriş yapmama rağmen bu hatayı almaya devam ediyorum.

Yaklaşık 3 ay önce Epic Games üzerinden The Crew 2 Gold Edition satın aldım. Fakat erişim sağlayamıyorum. Epic Games oturumunun açılması gereklidir diyor. Basıyorum ve beni tarayıcıda onaylamam için bir sayfaya atıyor. Devam et dediğimde ise bu Epic hesabı başka bir Uplay hesabı ile bağlıdır uyarısı alıyorum. Ne yapsam da bir türlü oyuna erişim sağlayamadım. 3 aydır oyuna erişemiyorum. Yardımlarınızı beklerim.
Eki Görüntüle 730904

"Deepwebxtr" adlı hesap ile giriş yapmama rağmen bu hatayı almaya devam ediyorum.

Uplay indirip hesabınızla giriş yaparsanız The Crew 2 Uplay hesabınızda gözükür oradan indirip oynarsınız. Ben A.C Syndicate'yi Uplay üzerinden indirip oynamıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı