rick holmes Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #1 Az önce Epic üzerinden Hades oyununu aldım ama Papara'da Epic Games aboneliğimin olduğu görünüyor ödeme sıklığında da aylık yazıyor. Şimdi ben her ay para vermeyeceğim değil mi oyunu aldım sonuçta.
Az önce Epic üzerinden Hades oyununu aldım ama Papara'da Epic Games aboneliğimin olduğu görünüyor ödeme sıklığında da aylık yazıyor. Şimdi ben her ay para vermeyeceğim değil mi oyunu aldım sonuçta.
K Kevin27 Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 117 30 Ekim 2023 #2 Hayır hocam o epic games üzerinden oyun aldığınız için öyle gözüküyor yani sizden her ay düzenli olarak para çekme gibi bir şey söz konusu değil
Hayır hocam o epic games üzerinden oyun aldığınız için öyle gözüküyor yani sizden her ay düzenli olarak para çekme gibi bir şey söz konusu değil
rick holmes Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #3 Kevin27 dedi: Hayır hocam o epic games üzerinden oyun aldığınız için öyle gözüküyor yani sizden her ay düzenli olarak para çekme gibi bir şey söz konusu değil Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
Kevin27 dedi: Hayır hocam o epic games üzerinden oyun aldığınız için öyle gözüküyor yani sizden her ay düzenli olarak para çekme gibi bir şey söz konusu değil Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
K Kevin27 Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 117 30 Ekim 2023 #4 rick holmes dedi: Anladım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.