Epic Games "üzgünüz, veritabanından faydalanma talebi zaman aşımına uğradı" hatası

Epic Games'e giriş yaptım GTA oynadım sonra çıkıp bir daha girmeyi denedim (30sn içinde oldu bu) fakat Epic Games oturumum kapanmıştı sonra da şu hatayı aldım.
"Veri tabanından faydalanma talebi zaman aşımına uğradı" 5-6 kere denedim Google ve şifre ile fakat aynı hatayı verdi.

Açıklama yaptılar:
We are aware of issues preventing players from signing in to the Epic Games store and will provide an update when we have more information.

Oyuncuların Epic Games mağazasında oturum açmasını engelleyen sorunların farkındayız ve daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda güncelleme sağlayacağız.

Hacklerdiler dayı ya da şu Fortnite'a güncelleme gelmiş ondan büyük ihtimal.

Epic Games'e giriş yapmaya çalıştığımda "üzgünüz, veritabanından faydalanma talebi zaman aşıma uğradı." yazıyor.

Dosya Ekleri

• ss.PNG
    8,2 KB · Görüntüleme: 63
Şu anda Epic Games'e giriş yapamıyorum. Epic Games başlatıcısı hazırlanıyor da dönüyor 20 dakikadır falan. Sizde de mi öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…