Epic Games Unreal Engine 4 çöküyor

anonyuser6754

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Epic Games Launcher'i açmaya çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1662919451051.png
    71,1 KB · Görüntüleme: 36
Emin değilim ancak sarım bilgisayarınız Unreal Engine'yi açabilecek özelliklere sahip değil sanırım.

Kaynak
ben sadece epic games launcheri açmak istiyorum herhangi bir oyuna vs. girmiyorum bilgisayarıma yakın zamanlarda format attım onun öncesinde rahatlıkla epic gamese giriş yapabiliyordum

Ben sadece Epic Games Launcher'i açmak istiyorum herhangi bir oyuna vs. girmiyorum bilgisayarıma yakın zamanlarda format attım onun öncesinde rahatlıkla Epic Games'e giriş yapabiliyordum.

Hocam Epic Games'e girdiğinizde Unreal Engine'ye tıklamayın. Direk kütüphanem kısmına girin. Eğer sorun devam ediyorsa bir fikrim yok.

Hocam Epic Games'e girdiğinizde Unreal Engine'ye tıklamayın. Direk kütüphanem kısmına girin. Eğer sorun devam ediyorsa bir fikrim yok.
epic games launchere tıkladığımda direk bu hatayı alıyorum dostum herhangi başka bir şeye tıklamıyorum yine de teşekkürler

arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…