Epic Games unsupported Graphics Card hatası

OnurhanDOG4N

Hectopat
  • 6 GB 1333MHz DDR3 RAM
  • R7 240 4 GB 128Bit ekran kartım var
Unsupported Graphics Card hatası alıyorum, sebebini anlayamadım. Çünkü internetten baktığım zaman genelde bu sorunların eski kartlarda olduğunu gördüm ama bu kart yeni denilebilecek düzeyde bana yardım edebilir misiniz lütfen? Epic Games'e girmem gerekiyor tüm oyunlarım onda.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • 6 GB 1333MHz DDR3 RAM
  • R7 240 4 GB 128Bit ekran kartım var
Unsupported Graphics Card hatası alıyorum, sebebini anlayamadım. Çünkü internetten baktığım zaman genelde bu sorunların eski kartlarda olduğunu gördüm ama bu kart yeni denilebilecek düzeyde bana yardım edebilir misiniz lütfen? Epic Games'e girmem gerekiyor tüm oyunlarım onda.
Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı olabilir. Güncellemeyi orijinal siteden yapın derim.

(Recep Baltaş'a bile komik atan bize neler yapmaz!)

1. Neden Windows 7 kullanıyorsun?
  2. Sürücü sürümün nedir?

Radeon Software Adrenalin-2020-20.12.1-Windows 7-64 BIT-DEC8 olarak yazıyor.

Windows 7 kullanma sebebim aslında önceki Windows 8'de çıkan sorundan ötürü. Windows'ta gideremediğim sorun olduğu için Windows 7'ye yedekleme amaçlı geçtim sonradan Windows 10 kuracağım.

Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı olabilir. Güncellemeyi orijinal siteden yapın derim.

Orijinal sitesinden indirmeme rağmen bunu diyor (kurulum esnasında bu sürücü yüklenemez gibi bir hata almıştım ama tamam butonuna basınca %100 oldu ve bende sorunsuz tamamlandığını düşündüm, ama sorun ondan da kaynaklı olabilir tam olarak bilmiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam "neden Windows 7 kullanıyorsunuz?" Demesine güldüm. Yani nereden gördün de oradaki 7 sembolünü :D. Windows 7 dedektörü.
Yoksa çok severim kendisini. Yanlış anlamayın lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı