F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 9 Ocak 2021 #1 Epic Games Launcher'i açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. Ekran kartı sis mirage 3. kısayolun sonuna -opengl eklemeyi denedim ama açılırken yanıt vermiyor direk.
Epic Games Launcher'i açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. Ekran kartı sis mirage 3. kısayolun sonuna -opengl eklemeyi denedim ama açılırken yanıt vermiyor direk.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.461 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 9 Ocak 2021 #2 Ekran kartınız desteklenmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartınız desteklenmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Ocak 2021 #3 Sis Mirage 3, 14 yıllık bri GPU. Epic Games'i çalıştırsanız bile oradaki hiçbir oyunu bu GPU ile oynayabileceğinizi sanmıyorum maalesef.
Sis Mirage 3, 14 yıllık bri GPU. Epic Games'i çalıştırsanız bile oradaki hiçbir oyunu bu GPU ile oynayabileceğinizi sanmıyorum maalesef.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 14 Ocak 2021 #4 Recep Baltaş dedi: Sis Mirage 3, 14 yıllık bri GPU. Epic Games'i çalıştırsanız bile oradaki hiçbir oyunu bu GPU ile oynayabileceğinizi sanmıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Eski olduğunu biliyorum oyun oynamak da istemiyorum. Kendi evimdeki internet 4 Mbps ama şu an dedemlerdeyim burdaki internet 16Mbps. Burda indirip eve gidince kendi bilgisayarıma atacam. Sadece indirme yapsın yeter benim için. Bir yolu var mıdır? iambmys9 dedi: Ekran kartınız desteklenmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef.
Recep Baltaş dedi: Sis Mirage 3, 14 yıllık bri GPU. Epic Games'i çalıştırsanız bile oradaki hiçbir oyunu bu GPU ile oynayabileceğinizi sanmıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Eski olduğunu biliyorum oyun oynamak da istemiyorum. Kendi evimdeki internet 4 Mbps ama şu an dedemlerdeyim burdaki internet 16Mbps. Burda indirip eve gidince kendi bilgisayarıma atacam. Sadece indirme yapsın yeter benim için. Bir yolu var mıdır? iambmys9 dedi: Ekran kartınız desteklenmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef.