BaRonDeToT Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 AMD Athlon X4 860k Processor 3.70 GHz. 12 GB RAM. MSI Radeon R7 240 ekran kartı. Epic Games unsupported Graphics Card hatası alıyorum. Neden olabilir yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
AMD Athlon X4 860k Processor 3.70 GHz. 12 GB RAM. MSI Radeon R7 240 ekran kartı. Epic Games unsupported Graphics Card hatası alıyorum. Neden olabilir yardımcı olabilecek var mı?
Thermodid Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Yer Türkiye / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2021 #2 Ekran kartının sürücüleri son sürüm mü ? öyleyse eski bir sürüme geçmeyi deneyin. eğer o da olmaz ise ekran kartını değiştirmek gerekebilir Artı 0 Eksi
Ekran kartının sürücüleri son sürüm mü ? öyleyse eski bir sürüme geçmeyi deneyin. eğer o da olmaz ise ekran kartını değiştirmek gerekebilir
anilkose Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 479 Çözümler 6 Yer TRABZON Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 30 Mart 2021 #3 Bu hatayı nerde alıyorsunuz Epic Games açılınca mı, yoska Epic Games te herhangi bir oyuna girince mi ? Artı 0 Eksi
Bu hatayı nerde alıyorsunuz Epic Games açılınca mı, yoska Epic Games te herhangi bir oyuna girince mi ?
KS KS BaRonDeToT Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #4 Epic Games açınca geliyor hata. anilkose dedi: Bu hatayı nerede alıyorsunuz Epic Games açılınca mı, yoska Epic Games'te herhangi bir oyuna girince mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driver eski iken de aynı hatayı alıyordum güncelledim yine aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
Epic Games açınca geliyor hata. anilkose dedi: Bu hatayı nerede alıyorsunuz Epic Games açılınca mı, yoska Epic Games'te herhangi bir oyuna girince mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driver eski iken de aynı hatayı alıyordum güncelledim yine aynı hatayı alıyorum.