Epic Games "Unsupported Graphics Card" hatası

Umeneks

Femtopat
Daha fazla  
Epic Games Launcher'ı açmaya çalıştığımda ''Unsupported Graphics Card'' hatasını alıyorum. Her türlü yöntemi denemiş bulunmaktayım, OpenGL'den tutun DXCPL'ye kadar fakat bir türlü sorunu çözemedim. Yaklaşık 6-7 ay önce ekran kartımı değiştirdim. Her driver'ı güncellememe rağmen açılmıyor. Fakat 1 ay öncesine kadar Epic Games açılıyordu. Bir türlü sorunu çözememiş bulunmaktayım, yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar.
Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ekran kartını desteklemiyor o yüzden böyle bir hata alıyorsun.

1. Epic Games Launcher'dan tamamen çıkın.
  2. Epic Games Launcher kısayoluna sağ tıklayın.
  3. Özellikler'i tıklayın .
  4. Hedef satırın sonuna -opengl ekleyin . Örnek: "C: \ Program Files (x86) \ Epic Games \ Launcher \ Portal \ Binaries \ Win32 \ EpicGamesLauncher.exe" -opengl
  5. Uygula'yı tıklayın .
  6. Başlatıcıyı başlatmayı deneyin ve herhangi bir sorun olmadan çalıştırıp çalıştıramayacağınıza bakın.
Kaynak: Windows 7: Unsupported Graphics Card Error - Epic Games Support

1. Epic Games Launcher'dan tamamen çıkın.
  2. Epic Games Launcher kısayoluna sağ tıklayın.
  3. Özellikler'i tıklayın .
  4. Hedef satırın sonuna -opengl ekleyin . Örnek: "C: \ Program Files (x86) \ Epic Games \ Launcher \ Portal \ Binaries \ Win32 \ EpicGamesLauncher.exe" -opengl
  5. Uygula'yı tıklayın .
  6. Başlatıcıyı başlatmayı deneyin ve herhangi bir sorun olmadan çalıştırıp çalıştıramayacağınıza bakın.
Kaynak: Windows 7: Unsupported Graphics Card Error - Epic Games Support
Dediğim gibi bunu denedim olmadı.
Anladım, teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı