Epic Games uygulaması düzgün çalışmıyor

mMichaelMYERS

Hectopat
Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar bugün ilk defa oldu. Sabahta aynı şekilde olmuştu, DBD oynamak için simgesine tıkladım biraz bekledim ancak sağ altta Epic Games hesabımdan çıkış yapmış şekilde duruyordu hesabımı girdim ama sonra bu hatayla karşılaştım. Sabah giriş yapmıştım Fortnite'yi güncelledim ve PC yeniden başlattım ama yine çıkış yapmış, beni hatırla dememe rağmen. Ne yapmam lazım?

resim_2023-06-09_191541820.png

Belirttiği siteye gidince hiçbir şey çıkmıyor hatadaki.

Datalarıyla beraber silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Şuan tekrar giriş yaptım ancak epic gamesi kapatıp açınca tekrar çıkış yapmış oluyor. Data falan silmedim.

As-3: İnternet bağlantısı yok. Kaynak: https://www.epicgames.com/help/en-U...19359691291/as-3-no-connection-a5720345384603

DNS veya antivirüs kaynaklı da olabilir virüs de.

Windows Defender dahil hiçbir antivirüs kullanmıyorum DNS'im ise 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 şeklinde.

Dead By Daylight girmeye çalıştım ancak şu hatayı verdi
resim_2023-06-09_192044559.png

Arkadaşlar bugün ilk defa oldu. Sabahta aynı şekilde olmuştu, DBD oynamak için simgesine tıkladım biraz bekledim ancak sağ altta Epic Games hesabımdan çıkış yapmış şekilde duruyordu hesabımı girdim ama sonra bu hatayla karşılaştım. Sabah giriş yapmıştım Fortnite'yi güncelledim ve PC yeniden başlattım ama yine çıkış yapmış, beni hatırla dememe rağmen. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 1814039

Belirttiği siteye gidince hiçbir şey çıkmıyor hatadaki.

Silip yüklemeyi deneyin hocam Epic Games bu şaşırmadım.

Silip yüklemeyi deneyin hocam Epic Games bu şaşırmadım.

Birkaç ay önce yapmıştım ancak indirdiğim tüm oyunlarla beraber silindi o yüzden bunu yapmayacağım.

IP adresini paylaşır mısın?

Bu arada bir de modemi sıfırlayarak ve 1.1.1.1 DNS ile dene.

Tam olarak hangi IP adresini istediğinizi bilmediğim için şunu bırakıyorum.

Ekran görüntüsü 2023-06-09 192558.png

Bu arada bir de modemi sıfırlayarak ve 1.1.1.1 DNS ile dene.

Yaptım ancak düzelmedi.

@Nizel G Hocam var mıdır bir fikriniz nasıl çözebilirim başka?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı