Emre Doğukan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer Kayseri 27 Şubat 2023 #1 Epic Games uygulamasında böyle kayma var doğru düzgün çalışmıyor nedenini bulamadım. Bilgisayar daha yeni formatladım formattan önce de böyle idi. Dosya Ekleri 1677511873200.png 937,8 KB · Görüntüleme: 54
Epic Games uygulamasında böyle kayma var doğru düzgün çalışmıyor nedenini bulamadım. Bilgisayar daha yeni formatladım formattan önce de böyle idi.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 27 Şubat 2023 #2 Emre Doğukan dedi: Epic Games uygulamasında böyle kayma var doğru düzgün çalışmıyor nedenini bulamadım. Bilgisayar daha yeni formatladım formattan önce de böyle idi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı formatlarken usb ile mi formatladınız?
Emre Doğukan dedi: Epic Games uygulamasında böyle kayma var doğru düzgün çalışmıyor nedenini bulamadım. Bilgisayar daha yeni formatladım formattan önce de böyle idi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı formatlarken usb ile mi formatladınız?
Emre Doğukan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer Kayseri 27 Şubat 2023 #3 OnurOfc dedi: Bilgisayarı formatlarken usb ile mi formatladınız? Genişletmek için tıkla... aynen usb ile yaptım format öncesinde de böyle idi
OnurOfc dedi: Bilgisayarı formatlarken usb ile mi formatladınız? Genişletmek için tıkla... aynen usb ile yaptım format öncesinde de böyle idi