M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 595 Çözümler 7 Yer Türkiye 23 Kasım 2022 #1 Arkadaşımda Epic Games'te var. Ben de Steam'den alacağım. Birlikte oynayabiliyor muyuz?
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 22 23 Kasım 2022 #3 Mehmet .T dedi: Arkadaşımda Epic Games'te var. Ben de Steam'den alacağım. Birlikte oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Host Steam kütüphanesinden çalıştırdığında Nakama seçeneğini seçerse oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mehmet .T dedi: Arkadaşımda Epic Games'te var. Ben de Steam'den alacağım. Birlikte oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Host Steam kütüphanesinden çalıştırdığında Nakama seçeneğini seçerse oynayabilirsiniz.
iBerkiN Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #4 Mehmet .T dedi: Arkadaşımda Epic Games'te var. Ben de Steam'den alacağım. Birlikte oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Mehmet .T dedi: Arkadaşımda Epic Games'te var. Ben de Steam'den alacağım. Birlikte oynayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin.
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #5 babypluto dedi: Host Steam kütüphanesinden çalıştırdığında Nakama seçeneğini seçerse oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Host Epic ise oynanmaz mı? Ben Epic'ten almayı düşünüyorum. Çünkü 30 TL daha ucuz. Sırf Steam diye 30 TL fazla verilir mi bilemiyorum. Artı 0 Eksi
babypluto dedi: Host Steam kütüphanesinden çalıştırdığında Nakama seçeneğini seçerse oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Host Epic ise oynanmaz mı? Ben Epic'ten almayı düşünüyorum. Çünkü 30 TL daha ucuz. Sırf Steam diye 30 TL fazla verilir mi bilemiyorum.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 22 23 Kasım 2022 #6 Sigmund Freud dedi: Host Epic ise oynanmaz mı? Ben Epic'ten almayı düşünüyorum. Çünkü 30 TL daha ucuz. Sırf Steam diye 30 TL fazla verilir mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorularınızı cevaplayacaktır. Bu arada, Paradox'un hiçbir oyunu DLC'siz oynanmaz. Adamlar oyundaki vergi sistemini bile DLC haline getirmişler. Artı 0 Eksi
Sigmund Freud dedi: Host Epic ise oynanmaz mı? Ben Epic'ten almayı düşünüyorum. Çünkü 30 TL daha ucuz. Sırf Steam diye 30 TL fazla verilir mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorularınızı cevaplayacaktır. Bu arada, Paradox'un hiçbir oyunu DLC'siz oynanmaz. Adamlar oyundaki vergi sistemini bile DLC haline getirmişler.
KS KS M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 595 Çözümler 7 Yer Türkiye 23 Kasım 2022 #7 Sigmund Freud dedi: Host Epic ise oynanmaz mı? Ben Epic'ten almayı düşünüyorum. Çünkü 30 TL daha ucuz. Sırf Steam diye 30 TL fazla verilir mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 20TL bu arada 30TL neyi dediniz anlamadım. Artı 0 Eksi
Sigmund Freud dedi: Host Epic ise oynanmaz mı? Ben Epic'ten almayı düşünüyorum. Çünkü 30 TL daha ucuz. Sırf Steam diye 30 TL fazla verilir mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 20TL bu arada 30TL neyi dediniz anlamadım.
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #8 Mehmet .T dedi: 20TL bu arada 30TL neyi dediniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kesin alınması gereken birkaç DLC var. Onlara beraber Steam'de 91 lira . Epic'te 61 lira. Artı 0 Eksi
Mehmet .T dedi: 20TL bu arada 30TL neyi dediniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kesin alınması gereken birkaç DLC var. Onlara beraber Steam'de 91 lira . Epic'te 61 lira.