A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Arkadaşım Rainbow Six'i Epic Games'ten aldı ben Steam'den aldım beraber oynayabilir miyiz?
gesukalyoncu Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #2 Oynayabilirsiniz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Oynanır. Zaten oyun Uplay üzerinden oynanıyor. Artı 0 Eksi
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #4 Rainbox Six, Ubisoft Connect üzerinden oynanır yani Steam veya Epic Games ile bir bağlantısı yok siz sadece oradan indiriyorsunuz. Artı 0 Eksi
Rainbox Six, Ubisoft Connect üzerinden oynanır yani Steam veya Epic Games ile bir bağlantısı yok siz sadece oradan indiriyorsunuz.
Gyurox Kilopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 4 Şubat 2022 #5 Evet, zaten her şekilde oyun sizi Ubisoft Connect platformuna gönderiyor. Artı 0 Eksi
w00zy Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #6 Alicandantr dedi: Arkadaşım Rainbow Six'i Epic Games'ten aldı ben Steam'den aldım beraber oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyunun içerisinde arkadaş ekledikten sonra shift+f2 ye basarak arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz Artı 0 Eksi
Alicandantr dedi: Arkadaşım Rainbow Six'i Epic Games'ten aldı ben Steam'den aldım beraber oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyunun içerisinde arkadaş ekledikten sonra shift+f2 ye basarak arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz
L Lancelos Femtopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #7 w00zy dedi: Evet hocam oyunun içerisinde arkadaş ekledikten sonra shift+f2 ye basarak arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... hocam kabul ediliyor diyor hata veriyor her seferinde Artı 0 Eksi
w00zy dedi: Evet hocam oyunun içerisinde arkadaş ekledikten sonra shift+f2 ye basarak arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz Genişletmek için tıkla... hocam kabul ediliyor diyor hata veriyor her seferinde