YigiDinho Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Arkadaşımda Overcooked 2 Steam'de var ama bende overcooked Epic Games'te var. Beraber aynı sunucuda oynayabilir miyiz? Ne yapsak denedik olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Arkadaşımda Overcooked 2 Steam'de var ama bende overcooked Epic Games'te var. Beraber aynı sunucuda oynayabilir miyiz? Ne yapsak denedik olmadı.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.691 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 Eğer bir oyunda Cross-platform desteği varsa oynayabilirsiniz diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer bir oyunda Cross-platform desteği varsa oynayabilirsiniz diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YigiDinho Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 KafadanKontak dedi: Eğer bir oyunda Cross-platform desteği varsa oynayabilirsiniz diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ben bunu denedim arkadaşım crossplay yaptı ama oyuna girdiğimizde arkadaş gözükmüyoruz
KafadanKontak dedi: Eğer bir oyunda Cross-platform desteği varsa oynayabilirsiniz diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ben bunu denedim arkadaşım crossplay yaptı ama oyuna girdiğimizde arkadaş gözükmüyoruz