NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 20 Aralık 2019 #1 Epic Games'ten RDR 2 almak istiyorum ancak bazı arkadaşlarımda Steam üzerinden almış. Bu durumda aynı sunucuya bağlanabiliyor muyuz? Boşuna masraf yapmak istemiyorum eğer olmayacaksa.
Epic Games'ten RDR 2 almak istiyorum ancak bazı arkadaşlarımda Steam üzerinden almış. Bu durumda aynı sunucuya bağlanabiliyor muyuz? Boşuna masraf yapmak istemiyorum eğer olmayacaksa.
Çözüm Furkan_D 20 Aralık 2019 Evet, oynanabilir. Çevrimiçi olduğunuz için birlikte oynama şansınız oluyor.
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2019 #2 Evet, oynanabilir. Artı 0 Eksi
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 20 Aralık 2019 #3 Evet, oynanabilir. Çevrimiçi olduğunuz için birlikte oynama şansınız oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 20 Aralık 2019 #4 Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 20 Aralık 2019 #5 NiqhTmaRe dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler. Artı 0 Eksi
Bedirhansandık Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Yer kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #6 peki among us oynayabilirmiyiz? mesala benim arkadaşım epic gamesten oynayacak ben steamden oynayacağım böyle bir şey mümkünmü? Son düzenleme: 5 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
peki among us oynayabilirmiyiz? mesala benim arkadaşım epic gamesten oynayacak ben steamden oynayacağım böyle bir şey mümkünmü?
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2022 #7 Bedirhansandık dedi: Peki Among Us oynayabilir miyiz? Mesela benim arkadaşım Epic Games'ten oynayacak. Ben Steam'den oynayacağım böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün hocam biz Epic Games ve Play Store oynamıştık. Artı 0 Eksi
Bedirhansandık dedi: Peki Among Us oynayabilir miyiz? Mesela benim arkadaşım Epic Games'ten oynayacak. Ben Steam'den oynayacağım böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün hocam biz Epic Games ve Play Store oynamıştık.