Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Ben Epic Games'ten aldım. Arkadaşım Steam'den alırsa Online oynayabilir miyiz?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 29 Ekim 2021 #2 Stranded Deep'de şu anlık bir Online seçeneği yok ancak aynı bilgisayardan yarım ekran şeklinde co-op oynayabilirsiniz. Edit: Oyuna yaklaşık 1 ay önce Online eklenmiş kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Stranded Deep'de şu anlık bir Online seçeneği yok ancak aynı bilgisayardan yarım ekran şeklinde co-op oynayabilirsiniz. Edit: Oyuna yaklaşık 1 ay önce Online eklenmiş kusura bakmayın.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 29 Ekim 2021 #3 Hayır, maalesef. Artı 0 Eksi
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 29 Ekim 2021 #4 Sanırım oynayabilirsiniz ama net bir cevap veremem isterseniz deneyin olmaz ise iade eder arkadaşınız. Artı 0 Eksi
Sanırım oynayabilirsiniz ama net bir cevap veremem isterseniz deneyin olmaz ise iade eder arkadaşınız.
A Arkrune Femtopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #5 Multi oynamak için aynı platformda olması gerek oyunların. Artı 0 Eksi
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 29 Ekim 2021 #6 Oynanır neden oynanmasın? Davet sistemi yok. Oda kodunu veriyorsun arkadaşın da bağlanıyor. Artı 0 Eksi
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 29 Ekim 2021 #7 Arkrune dedi: Multi oynamak için aynı platformda olması gerek oyunların. Genişletmek için tıkla... O zaman neden Epic Games'ten alınan GTA 5 ile Steam'den alınan oynanıyor? Artı 0 Eksi
Arkrune dedi: Multi oynamak için aynı platformda olması gerek oyunların. Genişletmek için tıkla... O zaman neden Epic Games'ten alınan GTA 5 ile Steam'den alınan oynanıyor?
A Arkrune Femtopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #8 FRAGX dedi: O zaman neden Epic Games'ten alınan GTA 5 ile Steam'den alınan oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Çünkü online. Multi ile online farklı şeyler. Ama @Akif 'in dediği gibi ise oynanır. Her oyunda böyle bir sistem yok. Artı 0 Eksi
FRAGX dedi: O zaman neden Epic Games'ten alınan GTA 5 ile Steam'den alınan oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Çünkü online. Multi ile online farklı şeyler. Ama @Akif 'in dediği gibi ise oynanır. Her oyunda böyle bir sistem yok.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 29 Ekim 2021 #9 Arkrune dedi: Çünkü online. Multi ile online farklı şeyler. Ama @Akif 'in dediği gibi ise oynanır. Her oyunda böyle bir sistem yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Arkrune dedi: Çünkü online. Multi ile online farklı şeyler. Ama @Akif 'in dediği gibi ise oynanır. Her oyunda böyle bir sistem yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.