Epic Games ve Ubisoft Connect hesapları çalındı

nRad

Decapat
Daha fazla  

Mailimi kontrol ederken spam kısmında bu mailleri gördüm.

Epic Games hesabıma hala erişebiliyorum ama Ubisoft hesabıma giriş yapamıyorum. Epic Games'in bu değişikliği siz yapmadıysanız tıklayın bağlantısı not found diyor.
Malwarebytes ile scanladiğimde 1 detection çıktı.
Mailimin şifresini değiştirdim.
Başka ne yapmam gerekir?

Oltalama değil hocam attığım fotoğraftaki mail adresi benim değil ve Ubisoft hesabınada ulaşamıyorum maili diğer maile atıyor.

Oltalama değil hocam attığım fotoğraftaki mail adresi benim değil ve Ubisoft hesabınada ulaşamıyorum maili diğer maile atıyor.
1 ay önce benim de aynısı başıma geldi. Steam'i son alışveriş yaptığım kartın bilgilerini yazarak aldım. Ubisoft'a da canlı destek üzerinden konuşma başlattım. Destek benim telefon numarama bir kod gönderdi. Sonra benden temiz bir e-posta adresi istedi. Böylece hesabımı geri aldım. Canlı desteğe mesaj atınca PC başında biraz beklemen gerekiyor. Yani en azından bana kısa bir süre içinde dönüş yaptılar. Son olarak daha çalınmamış ama çalınması muhtemel Epic Games gibi bütün hesaplarının şifresini değiştir. 2 faktörlü doğrulama aç. Buna e-Devlet dahil. e-Devlet'ten yurt dışı bağlantısı iznini de kapat.

Son düzenleme:

Teşekkürler hocam.

Öncelikle hayırlı sosyaller aynı durum bende de olmuştu ilk sakin olun ve virus remover toolu olan shortcut virus removeri kullanın işinizi görür 13 yaşımdaki dönemlerde script kiddim hazır toollar ile virüs oluşturmuşlar yeniden hayırlı sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…