Epic Games ve Xbox'ta oyunlar daha yavaş internet hızında iniyor

888498

Picopat
Makaleler
1
İnternetim 72 megabit. Ethernet'le bilgisayara bağlı Steam'de indirirken 70 civarı hızla indiriyorum. Fakat iş ne zaman Epic Games ve Xbox uygulamasından oyun indirmeye gelince internet hızı 50'lere düşüyor. Bir sürü video izleyip sorunu çözmeye çalıştım ama en fazla 5 megabit falan arttı. Amacım sorunu çözmekten ziyade Steam'de böyle bir sorun yokken diğer uygulamalarda internet hızı niye bu kadar yavaşlıyor? Bunun sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-29 151222.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-29 151222.png
    96 KB · Görüntüleme: 29
İnternetim 72 megabit. Ethernet'le bilgisayara bağlı Steam'de indirirken 70 civarı hızla indiriyorum. Fakat iş ne zaman Epic Games ve Xbox uygulamasından oyun indirmeye gelince internet hızı 50'lere düşüyor. Bir sürü video izleyip sorunu çözmeye çalıştım ama en fazla 5 megabit falan arttı. Amacım sorunu çözmekten ziyade Steam'de böyle bir sorun yokken diğer uygulamalarda internet hızı niye bu kadar yavaşlıyor? Bunun sebebi nedir?
Herkeste öyle hocam. Epic'in indirme sunucuları Steam kadar kaliteli değil o yüzden. 89 mbit internetle 9 mbit download yapıyorum epicte.

Herkeste öyle hocam. Epic'in indirme sunucuları Steam kadar kaliteli değil o yüzden. 89 Mbit internetle 9 Mbit download yapıyorum Epic'te.

Herhalde o zaman Xbox'ta direkt sunucu diye bir şey yok çünkü bazen bakıyorum 23 Mbps ile indiriyor bu ne ya diyorum indirmeyi duraklatıp hızı test ediyorum 70 civarı bir şey çıkıyor bu konuda en kötüsü Xbox sanırım ama şöyle bir şey tespit ettim eğer hiçbir şey yapmıyorsan normal indirme hızında indiriyor ama başka bir kişi bağlanırsa interneti direkt yarı yarıya düşürüyor herkesin interneti kullanabilmesi için yapılmış bilinçli bir şey galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı