Epic Games veri tabanı sızıntısı sayesinde bir daha RDR1, Last of Us 2'nin PC'ye geleceği belli oldu

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Epic Games'de de SteamDB tarzı bir sistem başlamıştı. Bu sistem sayesinde PC'ye gelecek birkaç oyun sızdı.

Bunlar:
FF16
FF 9 Remake
Last of Us 2
RDR1
Turok

RDR1, Last of Us 2 ve FF16'nın PC'ye geleceği biliniyordu.

Kaynak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 1'in gelmesini çok istiyorum. Sistemim yetsin yada yetmesin. İzlemek bile keyifli olur.

Çıkış tarihi lazım ya bir an önce duyurulsun. Tlou 2 hadi diziyle beraber çıkartacaklar ama rdr 1 ve ff 16 için bütçe ayırmak lazım.

Allaah! 2 tane PC'ye beklediğim oyun. RDR1 ve TLOU2. İkisi için de heyecanlıyım. RDR1'in beni üzmeyeceğinden eminim de umarım TLOU2'nin hikayesini severim.

Allaah! 2 tane PC'ye beklediğim oyun. RDR1 ve TLOU2. İkisi için de heyecanlıyım. RDR1'in beni üzmeyeceğinden eminim de umarım TLOU2'nin hikayesini severim.

Umarım spo yememişsindir. Benim (şahsi fikrim) hikayesinin özelikle anlatımının kaliteli olduğu yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…