Epic Games yarın Cyberpunk 2077 verebilir mi?

Mizah bölümüne alınması daha iyi olmaz mı? Pek gerçekçi tarafını göremedim ben şahsen.

Necmettin Batırel = Epic Games: Ortada bir yangın var (Steam) bu yangın suyla sönecek bir yangın değil. Oyun yangını bu. Bedava oyunla müdahale etmek lazım. Ne yapıcaz? 10 tane bedava oyun şakkadanak veririm. Şaşırır millet hiç beklemedikleri bir hareket. Niye veriyor nasıl veriyor? Hani bütçesi, arayüzü kötüydü filan derler demek ki bütçesi varmış diyecekler, normal şartlarda.

Ama herkes diyecek ki biraz az aralıklarla verecekler, Steam'in pili bitecek diye bekleyecekler. Arkadan bir 10 tane daha bedava oyun veririm, yirmi. Yetmedi bir 10 daha veririm, biter. Çil yavrusu gibi dağılırlar bakın ben size söyleyim.

Özgür Demirtaş = Steam:

Ahmet Hakan = Oyun Severler: Epic Games bu çok güzel bir şey, olmaz mı?

Necmettin Batırel = Epic Games: Olur, niye olmasın? Buz gibi olur.

Özgür Demirtaş = Steam: Olmaz. (Ve arkada sie liegt in meinen armen çalar...)
Son olarak oyun severler ve Steam, Epic Games'e bakarak:

Son düzenleme:
@Onur Altuğ Sever böyle bir şey olsaydı duygularınız nasıl olurdu? Çünkü siz oyunu ön sipariş etmiştiniz.
Steam buna karşılık Japon oyunları hediye edecekmiş olley. Hem 3 değil 5 değil 7 hiç değil tam tamına 1 tane.

Oyun çıktı bir de bedava dağıtılması kaldı.

Düzenleme: Sadece başlığı okuyup yazdım. Yeni fark ediyorum özür dilerim. @Shimada Sensei

Son düzenleme:
Şaka bir yana ya Valhala hypenı sürdürmek için Odyssey veya Origins hediye edecekler yada Frostpunk(Şahsi tahminim).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…