SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Epic Games'ten oyun indirirken 500 MB ile yazıyor ama arada 0KB'a düşüyor. SSD ile mi alakalı yoksa Epic Games ile mi? SanDisk Ultra 3D 500GB modelini kullanıyorum.
Epic Games'ten oyun indirirken 500 MB ile yazıyor ama arada 0KB'a düşüyor. SSD ile mi alakalı yoksa Epic Games ile mi? SanDisk Ultra 3D 500GB modelini kullanıyorum.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 12 Ağustos 2021 #2 Bazen oluyor öyle. Banada oluyordu diye hatırlıyorum.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 naberinnaberi dedi: Bazen oluyor öyle. Genişletmek için tıkla... Benim bayağı düşüyor galiba. Yani 2 3 saniyede bir 0kb oluyor. Böyle oluyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (57).png 341,4 KB · Görüntüleme: 83
naberinnaberi dedi: Bazen oluyor öyle. Genişletmek için tıkla... Benim bayağı düşüyor galiba. Yani 2 3 saniyede bir 0kb oluyor. Böyle oluyor.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 12 Ağustos 2021 #4 SleenzyY dedi: Benim bayağı düşüyor galiba. Yani 2 3 saniyede bir 0kb oluyor. Böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Okuma hızı düşüyor galiba öyle değil mi?
SleenzyY dedi: Benim bayağı düşüyor galiba. Yani 2 3 saniyede bir 0kb oluyor. Böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Okuma hızı düşüyor galiba öyle değil mi?
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #5 naberinnaberi dedi: Okuma hızı düşüyor galiba öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Yazma hızı.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 12 Ağustos 2021 #6 SleenzyY dedi: Yazma hızı. Genişletmek için tıkla... Resimde okuma hızı düşmüş.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #7 naberinnaberi dedi: Resimde okuma hızı düşmüş. Genişletmek için tıkla... Okuma hızı en son çalışıyor. Hep 0kb'dı. Yazma hızı drop yiyor.
naberinnaberi dedi: Resimde okuma hızı düşmüş. Genişletmek için tıkla... Okuma hızı en son çalışıyor. Hep 0kb'dı. Yazma hızı drop yiyor.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 12 Ağustos 2021 #8 SleenzyY dedi: Okuma hızı en son çalışıyor. Hep 0kb'dı. Yazma hızı drop yiyor. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda oluyor mu?
SleenzyY dedi: Okuma hızı en son çalışıyor. Hep 0kb'dı. Yazma hızı drop yiyor. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda oluyor mu?
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #9 naberinnaberi dedi: Başka oyunlarda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, başka bir şey indirmedim. Genellikle Steam üstünden indiririm orada da öyle bir sorun olmuyor.
naberinnaberi dedi: Başka oyunlarda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, başka bir şey indirmedim. Genellikle Steam üstünden indiririm orada da öyle bir sorun olmuyor.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 12 Ağustos 2021 #10 SleenzyY dedi: Bilmiyorum, başka bir şey indirmedim. Genellikle Steam üstünden indiririm orada da öyle bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Epic games ile alakalı olabilir tam emin değilim.
SleenzyY dedi: Bilmiyorum, başka bir şey indirmedim. Genellikle Steam üstünden indiririm orada da öyle bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Epic games ile alakalı olabilir tam emin değilim.