Ibrahim 52 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Epic Games'den almis oldugum GTA 5 iki kere yuklememe ragmen acilirken oyundan atip kapaniyor. Epic Games iletisime gectim socical culupe yonlendirdi. Nasıl cozerim var mı bilgisi olan?
Epic Games'den almis oldugum GTA 5 iki kere yuklememe ragmen acilirken oyundan atip kapaniyor. Epic Games iletisime gectim socical culupe yonlendirdi. Nasıl cozerim var mı bilgisi olan?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 10 Haziran 2021 #2 Dosyaları doğrulayın.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 10 Haziran 2021 #3 Social Club yüklü mü?
Ibrahim 52 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 Emin degilim ama yuklu olmasi lazim SALOOWEN dedi: Dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Yaptim olmadi SALOOWEN dedi: Dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Yaptim olmadi 377660 dedi: Social Club yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Social clupu ayrimi yuklemek gerek yoksa gta yi yuklerken yukleniyormu Son düzenleme: 10 Haziran 2021
Emin degilim ama yuklu olmasi lazim SALOOWEN dedi: Dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Yaptim olmadi SALOOWEN dedi: Dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Yaptim olmadi 377660 dedi: Social Club yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Social clupu ayrimi yuklemek gerek yoksa gta yi yuklerken yukleniyormu
ethemdzdar1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #5 Ibrahim 52 dedi: Emin degilim ama yuklu olmasi lazim Yaptim olmadi Yaptim olmadi Social clupu ayrimi yuklemek gerek yoksa gta yi yuklerken yukleniyormu Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz yükle sen dene öyle. Olmassa dosyaları doğrula. O da olmassa baştan kur
Ibrahim 52 dedi: Emin degilim ama yuklu olmasi lazim Yaptim olmadi Yaptim olmadi Social clupu ayrimi yuklemek gerek yoksa gta yi yuklerken yukleniyormu Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz yükle sen dene öyle. Olmassa dosyaları doğrula. O da olmassa baştan kur