Epic Games'de neden oyunlara inceleme yazma özelliği yok?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu özelliğin olmaması çok saçma değil mi? Oyunlara inceleme yazamamamızın nedeni ne olabilir ki? Umarım Steam gibi bu özelliği yakında getirirler. Oyun alırken kullanıcı yorumlarına bakmak ilk yaptığımız iş.

Steam'a yaklaşabilecek bir platform olacağını düşünmüyorum ayrıyeten Steam sadece dijital oyun servisi değil bir sosyal platform aslında.
İnceleme özelliği gelmeli fakat sepet özelliğini bile yeni getirdiler onu getirmelerine çok var.

Epic Games Steam gibi topluluk platformu değil sadece oyun satıyor bu yüzden o özellik yok. Onun yerine ınternet'den yorumlarını okuyun, ki böyle bir özelliğin geleceğini düşünmüyorum.

Bazen işime yarıyor bu özellik. Çünkü oyunu satın alacaksam bazen korsanı indirip deneyimliyorum sonra güzelse satın alıyorum güzel değilse silip bir daha da yüklemiyorum.

Hocam bu özellikleri getirmek çok mu zor? Bu özellikler gelse Steam'ı geçer bile Epic Games. Verdiği oyunlar, kuponlar ortada.

Bu sene içinde geleceğini söylüyor Epic Games. Bu haberlere bakabilirsin başka yeniliklerde gelecekmiş.

Derecelendirmeden kasıt sadece puanlama sistemi mi, yoksa yorum da yazabilecek miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu özellikleri getirmek çok mu zor? Bu özellikler gelse Steam'ı geçer bile Epic Games. Verdiği oyunlar, kuponlar ortada.

Epic Games oyun satın alma platformu, Steam topluluk. İkisinin amacı aynı şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…