Epic Games'de Oyunlar Yavaş İniyor

hawksparrow

Hectopat
Epic Launcher ile 4 gündür indirme yapmaya çalışıyorum ama çok yavaş indirmesinin yanı sıra kesik kesik indirdiğinden indirme yapamıyorum. Yaklaşık 10 Mbps internet hızım var. Steam'de indirme hızım 700 KB/s, 1 MB/s arasında değişiyor. Yani Steam'de hiçbir sorun yok. Ama Epic'de hem hızım aşırı düşük görünüyor hem de 2 saniyede bir 0'a iniyor öyle duruyor birkaç saniye de. Ne yapmam lazım bunu düzletmek için, bir türlü çözümünü bulamadım?

Epic Launcher ile 4 gündür indirme yapmaya çalışıyorum ama çok yavaş indirmesinin yanı sıra kesik kesik indirdiğinden indirme yapamıyorum. Yaklaşık 10 Mbps internet hızım var. Steam'de indirme hızım 700 KB/s, 1 MB/s arasında değişiyor. Yani Steam'de hiçbir sorun yok. Ama Epic'de hem hızım aşırı düşük görünüyor hem de 2 saniyede bir 0'a iniyor öyle duruyor birkaç saniye de. Ne yapmam lazım bunu düzletmek için, bir türlü çözümünü bulamadım?
Sadece görünüş ise sorun yok.
Bende de öyle hep 0 MB indiriyor fakat oyun normal hızda iniyor.

Ne yazık ki evde bağlayabileceğim bir ethernet kablosu yok. Beklemekten başka çarem yok anlaşılan.
Sadece görünüş ise sorun yok.
Bende de öyle hep 0 MB indiriyor fakat oyun normal hızda iniyor.
Sanırım sadece görünüşte değil. Yüzdenin de yavaş arttığını düşünüyorum. 4 gündür neredeyse 7/24 açık laptopum ama yüzde hala 42 lerde. Oyun da 35gblik bir oyun bence 4 günde inerdi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı