İndirimdeyken R6 almak istiyorum. Bazen BİM'lerde falan Google Play veya Steam kodları görüyorum. Acaba bunun Epic hali olan var mı? Ve nerede satılıyor?
İndirimdeyken R6 almak istiyorum. Bazen BİM'lerde falan Google Play veya Steam kodları görüyorum. Acaba bunun Epic hali olan var mı? Ve nerede satılıyor?
Papara alabilirsiniz. Köşede durur böyle zamanlar içinde idealdir. Şuan için sadece oyun almak için gerekli olabilir. Ama ilerde illaki lazım olur. Hem ayda ücrette almıyor. Hatta bazı harcamalarda geri para veriyor.
Zor değil hocam kartı alıp Papara'dan Paycell'den veya Ininal'den hangisinden aldıysanız ekleyeceksiniz kart aktif olacak.
ATM'den ya da banka kartından karta para yatıracaksınız.
Ardından azan numarayla harcama yapacaksınız.
Kredi gibi bir şey değil içiniz rahat olsun .
Benim yazdığım gibi Papara alabilirsin internet sayfasına bakarak oradan öğrenebilirsin. 5 TL oluyor kart ücreti ve kartı alınca iade ediyor 5 TL. Para yatırırken ücret kesmiyor. Spotift , Netflix gibi yerlerde paranın yarısını geri veriyor. Bence en ideali Papara.
Sipariş edin. İnternet sayfası var oradan yapabilirsiniz. Zarfta gelecek. Üstünde yazan barkod'dan kartı aktifleştirip içine para atıp kullanacaksınız. Oldukça basit.