sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #11 Hüsnü_Çoban dedi: Merhabalar; Epic Games'den önceden alınıp yüklenmeyen GTA V hala yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu 1 kez aldıysan sonsuza kadar hesabında kalacak. Kısacası bundan 20 yıl sonra bile indirebilirsin.
Hüsnü_Çoban dedi: Merhabalar; Epic Games'den önceden alınıp yüklenmeyen GTA V hala yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu 1 kez aldıysan sonsuza kadar hesabında kalacak. Kısacası bundan 20 yıl sonra bile indirebilirsin.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 14 Nisan 2021 #12 Hüsnü_Çoban dedi: Daha önceden kütüphane de bulamadım. Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Kütüphanede olması lazım.
Hüsnü_Çoban dedi: Daha önceden kütüphane de bulamadım. Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Kütüphanede olması lazım.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 14 Nisan 2021 #13 Hüsnü_Çoban dedi: Daha önceden kütüphane de bulamadım. Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam siz GTA 5'i ücretsizken kütüphanenize eklediniz mi? Eğer eklediyseniz olması lazım.
Hüsnü_Çoban dedi: Daha önceden kütüphane de bulamadım. Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam siz GTA 5'i ücretsizken kütüphanenize eklediniz mi? Eğer eklediyseniz olması lazım.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 14 Nisan 2021 #14 Hüsnü_Çoban dedi: Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Bedava verildiği zaman almadıysan oyunu satın alman gerekiyor, satın almadan indiremezsin.
Hüsnü_Çoban dedi: Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Bedava verildiği zaman almadıysan oyunu satın alman gerekiyor, satın almadan indiremezsin.
Stropower68 Centipat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 714 Çözümler 1 14 Nisan 2021 #15 Hüsnü_Çoban dedi: Daha önceden kütüphane de bulamadım. Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Daha önceden oyunu almadıysanız oyunu indiremezsiniz.
Hüsnü_Çoban dedi: Daha önceden kütüphane de bulamadım. Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Daha önceden oyunu almadıysanız oyunu indiremezsiniz.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 14 Nisan 2021 #16 132923 dedi: Bedava verildiği zaman almadıysan oyunu satın alman gerekiyor, satın almadan indiremezsin. Genişletmek için tıkla... Aldım, hesaba fatura bile gönderdiler, bir daha bakayım hesapta mı diye.
132923 dedi: Bedava verildiği zaman almadıysan oyunu satın alman gerekiyor, satın almadan indiremezsin. Genişletmek için tıkla... Aldım, hesaba fatura bile gönderdiler, bir daha bakayım hesapta mı diye.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #17 Hüsnü_Çoban dedi: Daha önceden kütüphane de bulamadım. Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Oyunu bedava olduğu zaman almadıysanız satın almanız gerek. Mağaza sayfası: Grand Theft Auto V - Grand Theft Auto V: Premium Edition
Hüsnü_Çoban dedi: Daha önceden kütüphane de bulamadım. Mağazadan mı almam lazım? Genişletmek için tıkla... Oyunu bedava olduğu zaman almadıysanız satın almanız gerek. Mağaza sayfası: Grand Theft Auto V - Grand Theft Auto V: Premium Edition
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 14 Nisan 2021 #18 Hüsnü_Çoban dedi: Bir daha bakayım hesapta mı? Genişletmek için tıkla... O zaman aldıysanız kütüphanede duruyor olmalı.
Hüsnü_Çoban dedi: Bir daha bakayım hesapta mı? Genişletmek için tıkla... O zaman aldıysanız kütüphanede duruyor olmalı.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 14 Nisan 2021 #19 Aldıysanız istediğiniz zaman yükleyebilirsiniz.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 14 Nisan 2021 #20 Hüsnü_Çoban dedi: Merhabalar; Epic Games'den önceden alınıp yüklenmeyen GTA V hala yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Evet yüklenir.
Hüsnü_Çoban dedi: Merhabalar; Epic Games'den önceden alınıp yüklenmeyen GTA V hala yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Evet yüklenir.