Yigidogli Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Öncelikle merhaba, Epic Games'te Payday 2 adlı oyunum var. Arkadaşımda da Steam'de var. İkimiz de tekrar almak istemiyoruz, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2023
Öncelikle merhaba, Epic Games'te Payday 2 adlı oyunum var. Arkadaşımda da Steam'de var. İkimiz de tekrar almak istemiyoruz, bilen var mı?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 28 Kasım 2023 #2 Bildiğim kadarı ile sunucular ortak, olur yani. Artı 0 Eksi
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 28 Kasım 2023 #3 Yigidogli dedi: Öncelikle merhaba, Epic Games'te Payday 2 adlı oyunum var. Arkadaşımda da Steam'de var. İkimiz de tekrar almak istemiyoruz, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Payday 2 oyununu tam bilmiyorum ama oyunun içinde oda kurma,LAN gibi şeyler varsa beraber oynayabilirsiniz onun harici bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Yigidogli dedi: Öncelikle merhaba, Epic Games'te Payday 2 adlı oyunum var. Arkadaşımda da Steam'de var. İkimiz de tekrar almak istemiyoruz, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Payday 2 oyununu tam bilmiyorum ama oyunun içinde oda kurma,LAN gibi şeyler varsa beraber oynayabilirsiniz onun harici bilmiyorum.
TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 Bununla alakalı konular var evet oynanabiliyor. Payday 2 Steam ve Epic beraber oynayabilri mi? Steam'de Payday 2 var. Arkadaşım Epic Games'den bedavaya aldı. Beraber oynayabilir miyiz yoksa benim Steam'den silip Epic Games'ten indirmem mi gerekiyor? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bununla alakalı konular var evet oynanabiliyor. Payday 2 Steam ve Epic beraber oynayabilri mi? Steam'de Payday 2 var. Arkadaşım Epic Games'den bedavaya aldı. Beraber oynayabilir miyiz yoksa benim Steam'den silip Epic Games'ten indirmem mi gerekiyor? www.technopat.net
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.233 Makaleler 11 Çözümler 59 28 Kasım 2023 #5 Yigidogli dedi: Öncelikle merhaba, Epic Games'te Payday 2 adlı oyunum var. Arkadaşımda da Steam'de var. İkimiz de tekrar almak istemiyoruz, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Evet oynanabiliyor öyle bir ayrım yok. Bazı oyunlarda varsa bilmiyorum ancak benim oynadığım hiç bir oyunda böyle bir ayrım yok. Artı 0 Eksi
Yigidogli dedi: Öncelikle merhaba, Epic Games'te Payday 2 adlı oyunum var. Arkadaşımda da Steam'de var. İkimiz de tekrar almak istemiyoruz, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Evet oynanabiliyor öyle bir ayrım yok. Bazı oyunlarda varsa bilmiyorum ancak benim oynadığım hiç bir oyunda böyle bir ayrım yok.
KS KS Yigidogli Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #6 328914 dedi: Evet oynanabiliyor öyle bir ayrım yok. Bazı oyunlarda varsa bilmiyorum ancak benim oynadığım hiçbir oyunda böyle bir ayrım yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor? Artı 0 Eksi
328914 dedi: Evet oynanabiliyor öyle bir ayrım yok. Bazı oyunlarda varsa bilmiyorum ancak benim oynadığım hiçbir oyunda böyle bir ayrım yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.233 Makaleler 11 Çözümler 59 29 Kasım 2023 #7 Yigidogli dedi: Nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hangi oyundan bahsediyordunuz? Artı 0 Eksi