B Biyikli Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 12 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx4600 i7 13620h 32gb ram Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Ben MudRunner Epic Games'de ücretsiz olduğunda almıştım Steam atölyesinde ki oyun eklentileri araçlar, haritalar, vb. onları oyuna ekleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
Ben MudRunner Epic Games'de ücretsiz olduğunda almıştım Steam atölyesinde ki oyun eklentileri araçlar, haritalar, vb. onları oyuna ekleyebilir miyim?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #2 Hayır diye biliyorum ama bazı atölye öğelerinin açıklama kısmında internetten indirme linki de var istediğiniz eklentinin de açıklama kısmında varsa oradan yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hayır diye biliyorum ama bazı atölye öğelerinin açıklama kısmında internetten indirme linki de var istediğiniz eklentinin de açıklama kısmında varsa oradan yükleyebilirsiniz.
UnCry Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 Hayır, Epic Games'den aldığınız herhangi bir oyunu Steam'e bağlayamazsınız. Artı 0 Eksi