J jhod Femtopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Başlangıç ekranında takılı kalıyor oyunun kendisine girmemekte. 70 TL verdim iade de edemiyorum; çünkü ücretsiz haftasında verilmişti 20 saatim var iade edemiyorum.
Başlangıç ekranında takılı kalıyor oyunun kendisine girmemekte. 70 TL verdim iade de edemiyorum; çünkü ücretsiz haftasında verilmişti 20 saatim var iade edemiyorum.
erhann_23 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Dosyaları doğrulamayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS J jhod Femtopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #3 erhann_23 dedi: Dosyaları doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... kankam defalarca yaptım aynı sorun. yaklaşık 8 saatir uğraşıyorum hiç bir şekilde düzelme yok anlamıyorum Artı 0 Eksi
erhann_23 dedi: Dosyaları doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... kankam defalarca yaptım aynı sorun. yaklaşık 8 saatir uğraşıyorum hiç bir şekilde düzelme yok anlamıyorum
erhann_23 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #4 jhod dedi: Kankam defalarca yaptım aynı sorun. Yaklaşık 8 saattir uğraşıyorum hiçbir şekilde düzelme yok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum başka ne yapılır . İyi günler. Artı 0 Eksi
jhod dedi: Kankam defalarca yaptım aynı sorun. Yaklaşık 8 saattir uğraşıyorum hiçbir şekilde düzelme yok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum başka ne yapılır . İyi günler.