H. Tuna Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2023 #1 GTA 5'i zamanında social hesabım ile bağlamıştım, PS aldığımda yeni bir GTA satın almadan o social hesabıyla oynamaya devam edebilir miyim?
GTA 5'i zamanında social hesabım ile bağlamıştım, PS aldığımda yeni bir GTA satın almadan o social hesabıyla oynamaya devam edebilir miyim?
Çözüm Dubreuil 16 Nisan 2023 H. Tuna dedi: GTA 5'i zamanında social hesabım ile bağlamıştım, PS aldığımda yeni bir GTA satın almadan o social hesabıyla oynamaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
H. Tuna dedi: GTA 5'i zamanında social hesabım ile bağlamıştım, PS aldığımda yeni bir GTA satın almadan o social hesabıyla oynamaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.831 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 16 Nisan 2023 #2 H. Tuna dedi: GTA 5'i zamanında social hesabım ile bağlamıştım, PS aldığımda yeni bir GTA satın almadan o social hesabıyla oynamaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi Çözüm
H. Tuna dedi: GTA 5'i zamanında social hesabım ile bağlamıştım, PS aldığımda yeni bir GTA satın almadan o social hesabıyla oynamaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 16 Nisan 2023 #3 Hayır. PS için alman gerek. Artı 0 Eksi
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.944 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 16 Nisan 2023 #4 H. Tuna dedi: GTA 5'i zamanında social hesabım ile bağlamıştım, PS aldığımda yeni bir GTA satın almadan o social hesabıyla oynamaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Siz burada aynı Save dosyasından devam edebilir miyim demek istediniz sanırım. Son düzenleme: 16 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
H. Tuna dedi: GTA 5'i zamanında social hesabım ile bağlamıştım, PS aldığımda yeni bir GTA satın almadan o social hesabıyla oynamaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Siz burada aynı Save dosyasından devam edebilir miyim demek istediniz sanırım.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.831 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 16 Nisan 2023 #5 Dryus dedi: Siz burada aynı Save dosyasından devam edebilir miyim demek istediniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Satın almadan yazmış. Artı 0 Eksi
Dryus dedi: Siz burada aynı Save dosyasından devam edebilir miyim demek istediniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Satın almadan yazmış.