Beni anlayanlar beğendi geçti hala Epic fanboyları tartışmaya giriyor. Demek istediğim sadece beklentilerinizi düşürmekti. Bunu bile yapamadığınız için teşekkür ediyorum. Epic'ci (a.k.a) AAAAAAAAAAA RDR2 GELCEK AÇILIN" tayfa inatla beni Steam'cı olmakla suçluyor
Gerçekten mühim bir konu. Peşinden koşulması gereken bir ülkü. Epic famboyları, zinde bir sosyal çevrenin en büyük düşmanıdır, yok edilmelidir. Her kim ki Technopat Sosyal'de konu açıp gev gev eder, insanları "şunun fanboyu", "şu tayfa" diye ayrıştırır; O kişi varoluşun sonuna kadar payidar kalacaktır. Sonraki nesiller tarafından saygıyla anılacak, adı mücevher taşa yazılacaktır. O komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur.
Beni anlayanlar beğendi geçti hala Epic fanboyları tartışmaya giriyor. Demek istediğim sadece beklentilerinizi düşürmekti. Bunu bile yapamadığınız için teşekkür ediyorum. Epic'ci (a.k.a) AAAAAAAAAAA RDR2 GELCEK AÇILIN" tayfa inatla beni Steam'cı olmakla suçluyor
Bu mostar, mostar bir fanboy değil. Mostar Epic Games'in yaptığı güzel kampanyayı fark edip, Steam yerine Epic Games'i tercih ettiği için oyunları tam tamına 2 kat daha ucuza aldı. Mostar zeki, mostar parası cebinde kaldığı için mutlu, mostar gibi olun.
Ben sadece Epic Games'i GTA 5, Rocket League için kullanıyorum.
Maddi durumu olan arkadaşlarımada öneriyorum çünkü Steam'den daha güzel bir arayüze sahip. (bence!) bazen güzel oyun verebiliyorlar.