TRplayer426 Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #11 Reichswehr dedi: Hayır. 1 doları kesip geri ödüyor sadece. Doğrulama yöntemi. Genişletmek için tıkla... Bende neden öyle bir şey olmadı?
Reichswehr dedi: Hayır. 1 doları kesip geri ödüyor sadece. Doğrulama yöntemi. Genişletmek için tıkla... Bende neden öyle bir şey olmadı?
Reichswehr Picopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 224 Yer WWII German Reich 16 Haziran 2021 #12 TRplayer426 dedi: Bende neden öyle bir şey olmadı? Genişletmek için tıkla... Geri mi ödemedi yoksa hiç 8 lira mı kesmedi? Eğer ikincisi ise ilk başta alanlarda yokmuş sanırım, rağbet çok olunca önlem olarak koymuş olabilirler.
TRplayer426 dedi: Bende neden öyle bir şey olmadı? Genişletmek için tıkla... Geri mi ödemedi yoksa hiç 8 lira mı kesmedi? Eğer ikincisi ise ilk başta alanlarda yokmuş sanırım, rağbet çok olunca önlem olarak koymuş olabilirler.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 16 Haziran 2021 #13 Kartı salladınız mı?
TRplayer426 Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #14 Reichswehr dedi: Geri mi ödemedi yoksa hiç mi 8 lira kesmedi? Eğer ikincisi ise ilk başta alanlarda yokmuş sanırım, rağbet çok olunca önlem olarak koymuş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Bende hiç para kesmemişti, galiba dediğiniz gibi önlem olarak yapıyorlar şimdi.
Reichswehr dedi: Geri mi ödemedi yoksa hiç mi 8 lira kesmedi? Eğer ikincisi ise ilk başta alanlarda yokmuş sanırım, rağbet çok olunca önlem olarak koymuş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Bende hiç para kesmemişti, galiba dediğiniz gibi önlem olarak yapıyorlar şimdi.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #15 TRplayer426 dedi: Bende neden öyle bir şey olmadı? Genişletmek için tıkla... Pardon,24'ünde bitiyordu unutmuşum
TRplayer426 dedi: Bende neden öyle bir şey olmadı? Genişletmek için tıkla... Pardon,24'ünde bitiyordu unutmuşum
Lychnica Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #16 377619 dedi: Kartı salladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Huseyinizm dedi: Eğer kredi kartınızda para yoksa, almayacaktır artık 1 Dolar ile alınıyor 8 TL falan yani kısaca. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 16 Haziran 2021
377619 dedi: Kartı salladınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Huseyinizm dedi: Eğer kredi kartınızda para yoksa, almayacaktır artık 1 Dolar ile alınıyor 8 TL falan yani kısaca. Genişletmek için tıkla...
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #17 Reichswehr dedi: Hayır. 1 doları kesip geri ödüyor sadece. Doğrulama yöntemi. Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta hesapta para olması gerekmez mi? Parasız kredi kartı almıyor denendi.
Reichswehr dedi: Hayır. 1 doları kesip geri ödüyor sadece. Doğrulama yöntemi. Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta hesapta para olması gerekmez mi? Parasız kredi kartı almıyor denendi.
Reichswehr Picopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 224 Yer WWII German Reich 16 Haziran 2021 #18 Huseyinizm dedi: Ama sonuçta hesapta para olması gerekmez mi? Parasız kredi kartı almıyor denendi. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de onu dedim. Hesapta 1 dolar olması lazım, ama geri veriyor.
Huseyinizm dedi: Ama sonuçta hesapta para olması gerekmez mi? Parasız kredi kartı almıyor denendi. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de onu dedim. Hesapta 1 dolar olması lazım, ama geri veriyor.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #19 Reichswehr dedi: Aynen ben de onu dedim. Hesapta 1 dolar olması lazım, ama geri veriyor. Genişletmek için tıkla... Para yoksa hiçbir şekilde alınmaz ):
Reichswehr dedi: Aynen ben de onu dedim. Hesapta 1 dolar olması lazım, ama geri veriyor. Genişletmek için tıkla... Para yoksa hiçbir şekilde alınmaz ):
Reichswehr Picopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 224 Yer WWII German Reich 16 Haziran 2021 #20 Huseyinizm dedi: Para yoksa hiçbir şekilde alınmaz ): Genişletmek için tıkla... Hocam paranızı geri veriyor yine bedavaya almış oluyorsunuz.
Huseyinizm dedi: Para yoksa hiçbir şekilde alınmaz ): Genişletmek için tıkla... Hocam paranızı geri veriyor yine bedavaya almış oluyorsunuz.